Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Одобрявате ли полигамията - бихте ли живeли по такъв начин?

17 Яну 2017, 12:29

Между толкова много партньори няма начин да не се появи някоя инфекция. Не знам хигиената на какво ниво трябва да им е и през колко време си правят прегледи.

17 Яну 2017, 12:31

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Между толкова много партньори няма начин да не се появи някоя инфекция. Не знам хигиената на какво ниво трябва да им е и през колко време си правят прегледи.

Е, ако всички са проверени и са едно голямо щастливо семейство, може и да няма опасности от инфекция, друго ще е вече,ако всеки има право да шари.. :)

18 Яну 2017, 00:04

Всеки да си живее както иска, аз не бих могла да бъда част от такова нещо. Прекалено сложно ми изглежда като отношения.

09 Фев 2017, 17:03

mamina написа:Всеки да си живее както иска, аз не бих могла да бъда част от такова нещо. Прекалено сложно ми изглежда като отношения.

Не знам мъжете как се справят и с капризите на толкова жени! :roll: Сигурна съм, че и на тях не им е лесно, може би си заминават от тоя свят много рано. :mrgreen:

09 Фев 2017, 23:46

Не бих могла да се държа еднакво към двама мъже, единият сигурно все ще е ощетен, а пък полигамните мъже не знам как се справят :smile: .

10 Фев 2017, 12:38

Абе те там хората и жените са по-различни, израснали са с тоя начин на мислене и за тях мъжа да има няколко жени е нешо нормално, сигурно и те са добри отношения по места, където това е позволено и начин на живот.
Иначе тук с нашите жени да имаш такъв начин на живот е досада.

16 Фев 2017, 16:09

Едва ли, иначе нямаше да има толкова чести случаи на съпруга + любовница. И двете ги гледат и обгрижват нашите мъже, нищо, че не знаят понякога една за друга и нещата не са официални :mrgreen: .

23 Фев 2017, 16:27

puhcheto написа:Едва ли, иначе нямаше да има толкова чести случаи на съпруга + любовница. И двете ги гледат и обгрижват нашите мъже, нищо, че не знаят понякога една за друга и нещата не са официални :mrgreen: .

Често и знаят една за друга, жената винаги усеща, когаот мъжът й има любовница, всичко там е на договорки негласни.
Но да знаеш за другата жена и много често има страни, в които един мъж си живее с много жени и това е нормално и приемливо е страшно направо!

01 Мар 2017, 15:01

Както казват, за всеки влак си има пътници :smile: . Най-добре да се знае кой колко жени или мъже има и който не може да го преглътне този факт, да излиза от схемата. Всякакви случаи и вкусове на този свят.

29 Май 2017, 14:31

Повечето вкусове са възпитани в традициите на даден регион. Все пак по никои други места по света, не се приема полигамия така, както в страните, в които си има регламентирани бракове с повече от една жена. Сега обаче, не се сещам за място, на което да може обратното - една жена да има много мъже.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4