Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Чанти и обувки - как разпознавате добрата имитация от оригинала?

25 Юни 2015, 10:25

Snejna написа:Не мисля, че могат да се различат, особено ако говорим за скъпа имитация, там е почти невъзможно, евентуално, ако нещо в подплатата издаде, на външен вид не мисля, че може да се познае.

И аз по същия начин се съмнявам, че се набутах с една чанта, която никак не беше евтина, но май не е и оригинал, понеже подплатата й започна да се отпуска :|

12 Авг 2015, 13:47

Ами не знам аз не съм си вземала скъпи чанти и не знам дали бих познала какви са, но мисля, че най-малкото на аромат може да усетите имитацията.

31 Авг 2015, 15:21

rabotnata pchela написа:Ами не знам аз не съм си вземала скъпи чанти и не знам дали бих познала какви са, но мисля, че най-малкото на аромат може да усетите имитацията.

Не смиля, че висококачествените имитации на световни марки, които ги конкурират и по цена могат да бъдат надушени. Но ако е Гучи за 5лв, вместо за 200.. :D

02 Сеп 2015, 07:06

Миризмата е доста отличаваща, винаги си вони имитацията. Не мога да приема някои от лошия вкус.

14 Сеп 2015, 13:29

Но в скъпите имитации не вярвам да има отличаваща се миризма, точно онези, които искат да излъжат с оригинала, а не чанта или обувки гучи от китайския за 20лв. ;) Там трябва да си малоумен да мислиш, че носиш гучи. :)

14 Сеп 2015, 14:40

Snejna написа:Но в скъпите имитации не вярвам да има отличаваща се миризма, точно онези, които искат да излъжат с оригинала, а не чанта или обувки гучи от китайския за 20лв. ;) Там трябва да си малоумен да мислиш, че носиш гучи. :)

Там трябва наистина голям нюх и сериозни познания, за да се различи оригинала. В България не знам дали ще епрактика, но по света определено има моменти и магазини, в които се опитват да те "излъжат" за стоките.

14 Сеп 2015, 16:11

Pipilota написа:
Snejna написа:Но в скъпите имитации не вярвам да има отличаваща се миризма, точно онези, които искат да излъжат с оригинала, а не чанта или обувки гучи от китайския за 20лв. ;) Там трябва да си малоумен да мислиш, че носиш гучи. :)

Там трябва наистина голям нюх и сериозни познания, за да се различи оригинала. В България не знам дали ще епрактика, но по света определено има моменти и магазини, в които се опитват да те "излъжат" за стоките.

В чужбина може и така да е, ама тук имитациите са доста зле направени, така че се съмнявам да се продават такива за оригинал :idea:

19 Окт 2015, 14:27

Тук трябва да си идиот да те измамят. :mrgreen:

19 Окт 2015, 15:46

Anka написа:Тук трябва да си идиот да те измамят. :mrgreen:

Освен ако не поръчваш от даден сайт, то там нещата стоят по-различно - перфектната чанта на снимка, се оказва смачкана и боклукчива в действителност!

19 Окт 2015, 16:03

Мисля, че в такъв случай на поръчване от сайт на сериозна чанта като цена и подобни, то трябва да се изисква някаква гаранция и подобни, а да не се приема като обикновена покупка и поръчка.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4