Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Синът ми не ми дава да му режа ноктите!

22 Май 2015, 15:20

Rali_hr написа:Дъщеря ми като малка не искаше пъкда се къпе, пищеше при всяко миене на косата, да не ви казвам каква битка беше, накрая ходихме да избира сама шампоаните, то не бяха пиленца, мечета, принцеси и няма и няма.. от само себе си ѝ мина страха.

Е това е даже още по-гадно, къпането е много важна работа, ноктите все ще се счупят :mrgreen:

25 Май 2015, 15:46

Rali_hr написа:Дъщеря ми като малка не искаше пъкда се къпе, пищеше при всяко миене на косата, да не ви казвам каква битка беше, накрая ходихме да избира сама шампоаните, то не бяха пиленца, мечета, принцеси и няма и няма.. от само себе си ѝ мина страха.

ле ле.. с такова чудо не зная как се справят хората :roll:

25 Май 2015, 16:44

Mamacita написа:

ле ле.. с такова чудо не зная как се справят хората :roll:

Какво да правиш, не знам от къде беше провокиран този страх, беше много трудно! Всяка баня беше истински кошмар, доста къпения пропускахме, но лятото когато другите се къпим по няколко пъти на ден, малката едва я вкарвах в банята. Беше ужасно, малко по малко започна да свиква, чак когато се роди синът ми, тя вече беше на близо 6години, започна да гледа от бебето и малко по малко свикна и вече влиза в банята с удоволствие, но беше адски трудно.

26 Май 2015, 11:45

Всякакви ги има, моите пък като малки не даваха да им чистим ушите, голяма битка беше :)

11 Юни 2015, 16:57

Майките имат изключително много драми на главата си, за съжаление. Сега ви разбирам колко ви е трудно :Р

05 Авг 2016, 16:44

Трудно е, не знаеш откъде ще ти дойде изневиделица проблема :lol: . Едни не дават да им режат ноктите, други пък не чакат ножицата, ами сами си ги гризат и късат. Остави се!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2