Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

30 Юни 2015, 16:34

Ваня Стойчева написа:Вие се смеете, но когато минат годинките и положението става сериозно. А за морето и секса не е чак такава опасност си мисля! :)

Не знаят те младите, аз съм не много далеч от тези години и вече почвам да се замислям за времето, в което сексът ще е мираж и то далеч по-голям то 2 месеца възръджание, уж засега нямаме подобни проблеми, но знам ли ;)

30 Юни 2015, 16:43

Трябвало е да мислите на времето не да се хващате с първия шматарок който сте видяли ама поне вашите действия ще са показателни за останалите млади момичета ;)

30 Юни 2015, 17:11

Аз си мисля, че може и да се окаже фатално за една нова двойка, обикновено новите двойки правят секс като зайци почти постоянно :)

01 Юли 2015, 16:53

Alex_mor написа:Аз си мисля, че може и да се окаже фатално за една нова двойка, обикновено новите двойки правят секс като зайци почти постоянно :)

Значи не е била подходящата и правилната двойка, след като се е стигнало до там.

02 Юли 2015, 12:44

Няма какво да се лъжем, гадно е 2 месеца без секс, а вначалото на една връзка е направо противопоказно.

02 Юли 2015, 14:19

Gorica23 написа:Няма какво да се лъжем, гадно е 2 месеца без секс, а вначалото на една връзка е направо противопоказно.

Да, задължително е за началото на една връзка да се почне секса от първата вечер. Моля ти се.. . :lol:

02 Юли 2015, 14:44

Gorica23 написа:Няма какво да се лъжем, гадно е 2 месеца без секс, а вначалото на една връзка е направо противопоказно.

Йес, веднъж някой да видя на моето мнение, не, че здравето е без значение, то си е на първо място, но не се очаква кой знае какво продължение :|

02 Юли 2015, 16:39

АБе хайде, какво значение има сексът, прекалявате 2 месеаца не е болка за умиране, голяма работа бе, осъзнайте се :)

02 Юли 2015, 17:11

Никой не е казал, че трябва да легнеш след първа среща, но ние не сме тийнейджъри, а зрели хора. Не си представям да започна връзка и да му кажа, че няма да правим 2 месеца секс по каквито и да било причини, камоли здравословни. Стоиш си вкъщи тогава, а не сваляш хората.

03 Юли 2015, 11:12

Gorica23 написа:Никой не е казал, че трябва да легнеш след първа среща, но ние не сме тийнейджъри, а зрели хора. Не си представям да започна връзка и да му кажа, че няма да правим 2 месеца секс по каквито и да било причини, камоли здравословни. Стоиш си вкъщи тогава, а не сваляш хората.

Ххаха добре ги насоли, Горица, ама така си е, въпреки че за всяко нещо си има изключение :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 68