Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

10 Юли 2015, 14:53

Абе сигурно й е минало 100 пъти това, което й е имало и си прави секс без кой знае какви прожблеми :mrgreen: само, че се крие и не казва, хайде кажи си, де :mrgreen:

10 Юли 2015, 15:44

Мади Ранчева написа:Абе сигурно й е минало 100 пъти това, което й е имало и си прави секс без кой знае какви прожблеми :mrgreen: само, че се крие и не казва, хайде кажи си, де :mrgreen:

Може би реве някъде нещастно и изоставено хахахах :lol: :lol: :lol:

10 Юли 2015, 16:01

Alex_mor написа:
Мади Ранчева написа:Абе сигурно й е минало 100 пъти това, което й е имало и си прави секс без кой знае какви прожблеми :mrgreen: само, че се крие и не казва, хайде кажи си, де :mrgreen:

Абе вие ме разнищихте тука! Не, не се разделихме, не, нямах срамни буби, нито срамни болести, имах раничка, която горих - доволни? :evil:

10 Юли 2015, 16:16

Alex_mor написа:

ЕЕе ти пък си много груб, нещата са отшумяли! Но наистина интерсно какво се е случило, дали гаджето е издържало без секс или е казал " не ходи по гаджета, след като си болна" :lol:

10 Юли 2015, 16:40

бе 2 месеца без секс 100 % пича си е намерил де да си свърши работата, няма да я чака няква лигла. :!:

10 Юли 2015, 16:43

Bambaa написа:Абе вие ме разнищихте тука! Не, не се разделихме, не, нямах срамни буби, нито срамни болести, имах раничка, която горих - доволни? :evil:

Ми знаеш, че не си наред и ходиш да сваляш хората и после го заряза на сухо.. после що ви изневерявали, ми познай..

10 Юли 2015, 16:48

кора-бия написа:
Bambaa написа:Абе вие ме разнищихте тука! Не, не се разделихме, не, нямах срамни буби, нито срамни болести, имах раничка, която горих - доволни? :evil:

Ми знаеш, че не си наред и ходиш да сваляш хората и после го заряза на сухо.. после що ви изневерявали, ми познай..

Ама ще кажеш, че тебе съм вързала да ме чакаш, той човека сваля, сваля и аз му обясних, той взе, че реши да чака :lol: :lol: :lol:

10 Юли 2015, 16:50

Аз такива като тебе не ги чакам изобщо. :mrgreen:

10 Юли 2015, 16:54

кора-бия написа:Аз такива като тебе не ги чакам изобщо. :mrgreen:

Аз на такива като тебе и внимание не им обръщам, апък ако искат и небето да ми свалят с всичките звезди, така че много хубаво, че не се познаваме 8-)

10 Юли 2015, 17:01

кора-бия написа:Аз такива като тебе не ги чакам изобщо. :mrgreen:

Много си лош бе, Кора-бия :lol:

Bambaa, хубаво е, че е решил да те чака, точно връзката ви е минала на по-високо ниво преди да се стигне до първичното, а и ще му е по-сладко, като настъпи момента!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 68