rabotnata pchela написа:Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света!Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.
Като гледаш колко е спаднала раждаемостта какво мислиш, че е положениетоLollipop написа:Много смешно!Дали наистина е така? Макар че има до някъде право... а и всички са заети с тези компютри, у нас първо с компютъра се поздравяват всички, после ядат, а какво остава за последното?!
marsu написа:Със сигурност социалните мрежи отнемат от времето, което иначе може да перкараме или по по-приятен начин или по по-полезен. Имам много познати, които се събуждат вечер и си проверяват телефоните за съобщения или нещо!
rabotnata pchela написа:Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света!Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света!Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.
Да ти кажа, ако в началото на връзката, мъжът ми каже, че няма да правим секс защото има раничка, не знам дали и след 6 мес. ще правим секс без да се подложи на основен преглед.
puhcheto написа:marsu написа:Със сигурност социалните мрежи отнемат от времето, което иначе може да перкараме или по по-приятен начин или по по-полезен. Имам много познати, които се събуждат вечер и си проверяват телефоните за съобщения или нещо!
Като е тръпката там, как няма да ги проверяват, например знаеш, че гаджето ти не е в леглото, много ясно, че ще искаш да провериш дали ти е писал
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта