Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Юли 2015, 07:38

Аз се чудя, някой мъж дали би се притеснил, че гаджето му ще го изостави, ако не може да прави секс, понеже има някакъв проблем и 2 месеца ще му е забранено... Май повечето проблеми се случват в главите ни, жени! :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Gorica23 » 13 Юли 2015, 14:32

Bambaa, явно много те харесва момчето щом те чака след като си му обяснила, че ще гориш раничка и е проявил разбиране. Дръж го. :)
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Юли 2015, 14:56

Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света! :mrgreen: Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Malina » 13 Юли 2015, 16:28

rabotnata pchela написа:Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света! :mrgreen: Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.

:lol: :lol: Оцеля момичето и момчето, че и връзка завъдиха накрая! Браво, браво! Много се радвам, Bambaa, че всичко е наред и дори има положителна развръзка ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот Локумът » 14 Юли 2015, 13:00

Lollipop написа:Много смешно! :lol: Дали наистина е така? Макар че има до някъде право... а и всички са заети с тези компютри, у нас първо с компютъра се поздравяват всички, после ядат, а какво остава за последното?!
Като гледаш колко е спаднала раждаемостта какво мислиш, че е положението ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот kalinka-kuku » 14 Юли 2015, 13:10

Със сигурност социалните мрежи отнемат от времето, което иначе може да перкараме или по по-приятен начин или по по-полезен. Имам много познати, които се събуждат вечер и си проверяват телефоните за съобщения или нещо! :shock:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот puhcheto » 14 Юли 2015, 13:47

marsu написа:Със сигурност социалните мрежи отнемат от времето, което иначе може да перкараме или по по-приятен начин или по по-полезен. Имам много познати, които се събуждат вечер и си проверяват телефоните за съобщения или нещо! :shock:

Като е тръпката там, как няма да ги проверяват, например знаеш, че гаджето ти не е в леглото, много ясно, че ще искаш да провериш дали ти е писал :idea:
Аватар
puhcheto

Мнениеот Gorica23 » 14 Юли 2015, 14:59

rabotnata pchela написа:Е аз казах ли ви, че не се умира 2 месеца без секс и че не е дошъл края на света! :mrgreen: Знаех си, че така ще стане, иначе изобщо не си струва такъв човек.

Да ти кажа, ако в началото на връзката, мъжът ми каже, че няма да правим секс защото има раничка, не знам дали и след 6 мес. ще правим секс без да се подложи на основен преглед. ;)
Gorica23

Мнениеот Fancy » 14 Юли 2015, 15:36

Gorica23 написа:

Да ти кажа, ако в началото на връзката, мъжът ми каже, че няма да правим секс защото има раничка, не знам дали и след 6 мес. ще правим секс без да се подложи на основен преглед. ;)

Необходимо ли е това, при положение, че се използват предпазни мерки? :roll:
Fancy

Мнениеот Jully » 15 Юли 2015, 15:46

puhcheto написа:
marsu написа:Със сигурност социалните мрежи отнемат от времето, което иначе може да перкараме или по по-приятен начин или по по-полезен. Имам много познати, които се събуждат вечер и си проверяват телефоните за съобщения или нещо! :shock:

Като е тръпката там, как няма да ги проверяват, например знаеш, че гаджето ти не е в леглото, много ясно, че ще искаш да провериш дали ти е писал :idea:

Ако живееш с гаджето си и не е в леглото защо ще е луд да ти пише във фейсбук, докато ти си в леглото?!
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски