Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Alex_mor » 15 Юли 2015, 16:18

По-добре е да се казва, отколкото да се пази в тайна, затова има такъв бум на половопредавани болести, щото всеки си трае, иначе няма да го огрее. Ако се гледа адекватно на болестите и всеки си признава и се справя с лечението, то сигурно половината болни от спин нямаше да ги има!
Alex_mor

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Юли 2015, 07:09

Alex_mor написа:По-добре е да се казва, отколкото да се пази в тайна, затова има такъв бум на половопредавани болести, щото всеки си трае, иначе няма да го огрее. Ако се гледа адекватно на болестите и всеки си признава и се справя с лечението, то сигурно половината болни от спин нямаше да ги има!

Аз също съм на това мнение, ако всички се правят,че ни лук яли ни лук мирисали усложненията могат да бдюъдат доста. Нали уж сме умни и модерни а не можем да си признаем някоя лека болежка... е туко виж да не станем за срам.. [emoji47]
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот silver933 » 16 Юли 2015, 10:49

Момчето е по-готино от вас! :) Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали? :)
Аватар
silver933

Мнениеот Ginger » 16 Юли 2015, 11:48

silver933 написа:Момчето е по-готино от вас! :) Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали? :)

Работата е там да не предава проблемите си нататък, нали :lol:
Ginger

Мнениеот Rali_hr » 16 Юли 2015, 11:51

Ginger написа:
silver933 написа:Момчето е по-готино от вас! :) Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали? :)

Точно, макар че и аз бих имала резерви ако разбера, че гаджето ми до скоро е лекувало венерически проблем! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот LaCoquine » 16 Юли 2015, 16:44

Rali_hr написа:
Ginger написа:

Точно, макар че и аз бих имала резерви ако разбера, че гаджето ми до скоро е лекувало венерически проблем! :)

Зависи колко добре се познавате с гаджето си, обикновено в редки случаи мога да се доверя, но много зависи от човека отсреща, а и в крайна сметка е добре да се пази и без да сме знаели, че има защо :idea: :D
LaCoquine

Мнениеот Monika_Spasova » 17 Юли 2015, 08:46

Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот BeenieGal » 17 Юли 2015, 11:12

Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,

Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова :o :shock: :shock:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот nushi.kisyova » 17 Юли 2015, 15:36

Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!
nushi.kisyova

Мнениеот Jully » 21 Юли 2015, 17:02

nushi.kisyova написа:Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!

Ха, нима някой помни хубавите неща от връзките си? Я си помисли, ти какво помниш?
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски