Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот svetlozara » 21 Юли 2015, 17:11

Jully написа:
nushi.kisyova написа:Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!

Ха, нима някой помни хубавите неща от връзките си? Я си помисли, ти какво помниш?

О, аз си спомням, но асмо когато е било секс за една нощ, иначе винаги мисля за това, колко лошо се е държал, колко ме е ядосвал, никога не помня как добре сме си прекарвали! :lol:
svetlozara

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Юли 2015, 21:31

Абе важното е ,че сега със сигурност ще си наваксате след като вече всичко е наред. Даже за в момента няма какво да се чудим какво ли правите...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот miron » 22 Юли 2015, 09:48

Monika_Spasova написа:Абе важното е ,че сега със сигурност ще си наваксате след като вече всичко е наред. Даже за в момента няма какво да се чудим какво ли правите...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
:lol: :lol: :lol: :lol: Разбира се, винаги могат да се направят компенсации! :)
miron

Мнениеот lussy » 22 Юли 2015, 09:57

И на мен ми е трудно да си спомням гадните моменти със стари гаджета, още на следващия ден, колкото и много да са ме ядосали, просто съм забравила за какво е била кавгата, но ми е по-трудно да забравя ако е казан определен коментар с определение за мен :evil: :evil:
lussy

Мнениеот кора-бия » 22 Юли 2015, 12:44

lussy написа:И на мен ми е трудно да си спомням гадните моменти със стари гаджета, още на следващия ден, колкото и много да са ме ядосали, просто съм забравила за какво е била кавгата, но ми е по-трудно да забравя ако е казан определен коментар с определение за мен :evil: :evil:

Браво, такава жена си търся, която от днес за утре да забрави какви съм ги надробил. :mrgreen:
кора-бия

Мнениеот Alex_mor » 22 Юли 2015, 13:57

кора-бия написа:
lussy написа:И на мен ми е трудно да си спомням гадните моменти със стари гаджета, още на следващия ден, колкото и много да са ме ядосали, просто съм забравила за какво е била кавгата, но ми е по-трудно да забравя ако е казан определен коментар с определение за мен :evil: :evil:

Браво, такава жена си търся, която от днес за утре да забрави какви съм ги надробил. :mrgreen:

Мечти, мечти! :)
Питам се обаче 2 месеца без секс, защото мъжът е сгафил на него как ще му се отрази, аз ви казвам, ще и се моля на моята всеки ден. :lol:
Alex_mor

Мнениеот Gorica23 » 23 Юли 2015, 15:57

BeenieGal написа:
Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,

Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова :o :shock: :shock:

И аз съм шокирана, не знам как презерватив може да се използва повече от един път!? :o :shock:
Gorica23

Мнениеот mix_twix » 23 Юли 2015, 16:07

Gorica23 написа:
BeenieGal написа:
Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,

Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова :o :shock: :shock:

И аз съм шокирана, не знам как презерватив може да се използва повече от един път!? :o :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ШОК и УЖАС, като заглавие от ПИК. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот lussy » 23 Юли 2015, 17:04

Така прозвуча, но Моника е права, за първите няколко пъти се използва и след това се правим на единствените и сваляме гарда, ама не зная как си го позволяват хората :|
lussy

Мнениеот Pipilota » 24 Юли 2015, 05:37

Аз също съм забелязала, че презерваривите се "свалят" след първите няколко пъти, особено мъжете поемат инициативата, защото няма какво да се лъжем - усещания и за двамата парнтьори са различни. Но все пак, сексът е сериозна работа и толкова много 'вреди' можем да си нанесем за единия кеф, че не си струва. Става малко "г*з глава затрива". :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски