Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Юли 2015, 06:25

Не знам как можахте да го измислите, че казвам по 2-3 пъти да се използва един и същи презерватив, но благодаря за оценката, че съм малоумна, явно. :)
Имах предвид точно както са казали, че се спира ползването на презервативи, след като са правили секс няколко пъти (с различни презервативи, надявам се!).
Тогава вече решаваме, че работата е сигурна и опасност от нищо няма, което не е така, после се стига до болести и нежелана бременност......
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Rali_hr » 24 Юли 2015, 07:42

Monika_Spasova написа:Не знам как можахте да го измислите, че казвам по 2-3 пъти да се използва един и същи презерватив, но благодаря за оценката, че съм малоумна, явно. :)
Имах предвид точно както са казали, че се спира ползването на презервативи, след като са правили секс няколко пъти (с различни презервативи, надявам се!).
Тогава вече решаваме, че работата е сигурна и опасност от нищо няма, което не е така, после се стига до болести и нежелана бременност......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не стига, че болни и не правят секс, ами отгоре на всичкото и презервативите си мият! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisica » 24 Юли 2015, 08:55

Не бих се учудила ако има индивиди, които си повтарят презервативите, знам за случаи, при които не се подменя презерватива с нов, ако решат да повторят процедурата, направо както си е, не мога да си го обясня как го правят тоя номер и с какъв акъл! :shock:
Аватар
Lisica

Мнениеот mix_twix » 27 Юли 2015, 17:55

Lisica написа:Не бих се учудила ако има индивиди, които си повтарят презервативите, знам за случаи, при които не се подменя презерватива с нов, ако решат да повторят процедурата, направо както си е, не мога да си го обясня как го правят тоя номер и с какъв акъл! :shock:

еха, това е направо висш пилотаж по простотия, евала им правя ! :shock:
Но да ти кажа честно не вярвам, че има и чак толкова големи идиоти, разбирам да тръгнат да го мият пак ще съм по-съгласен.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Nightmare » 28 Юли 2015, 12:08

mix_twix написа:
Lisica написа:Не бих се учудила ако има индивиди, които си повтарят презервативите, знам за случаи, при които не се подменя презерватива с нов, ако решат да повторят процедурата, направо както си е, не мога да си го обясня как го правят тоя номер и с какъв акъл! :shock:

еха, това е направо висш пилотаж по простотия, евала им правя ! :shock:
Но да ти кажа честно не вярвам, че има и чак толкова големи идиоти, разбирам да тръгнат да го мият пак ще съм по-съгласен.

Имаше един мексиканец излязъл в новините с това, че си ги мие и простира, но все си е абсурно, де :mrgreen: :mrgreen:
Nightmare

Мнениеот Gorica23 » 29 Юли 2015, 13:25

До сълзи ме докарахте :lol: :lol: :lol:
Да се внимава с мексиканците...
Gorica23

Мнениеот BeenieGal » 29 Юли 2015, 13:40

Gorica23 написа:До сълзи ме докарахте :lol: :lol: :lol:

Явно, че не са стока, ама то си е донякъде и наша грешката, защото и ние трябва да си носиме винаги, ейтака за всеки случай
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Gorica23 » 29 Юли 2015, 13:44

BeenieGal написа:

Явно, че не са стока, ама то си е донякъде и наша грешката, защото и ние трябва да си носиме винаги, ейтака за всеки случай

То не се знае дали ще иска от нашите, след толкова пране... :lol:
Gorica23

Мнениеот Mamacita » 29 Юли 2015, 14:34

Gorica23 написа:
BeenieGal написа:

То не се знае дали ще иска от нашите, след толкова пране... :lol:

:D :D :D Ами да, човекът се е потрудил да си ги изпере, ние да му скършваме хатъра с нови, някак кофти, а? :D :D
Mamacita

Мнениеот Snejna » 29 Юли 2015, 14:43

Леле, тези презервативи да не са дефицитна стока, но ми е интересно, как се нахлузва сух найлон? Хич не му е лесно,това наистина е висш пилотаж,както каза някой. :lol:
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски