Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Malina » 10 Сеп 2015, 14:14

Pacienti написа:
Jully написа:Hе виждам как ще му се обадя на моя и ще му кажа "Ало, мило, с какво си облечен? мммм, харесвам точно тези боксерки, да! Страхотно, аз съм с нощницата на патките, да онази с лекетата от повръщането на малкия като беше бебе, да, тя. Представяш ли си как прокарвам ръце по корема ти, усещам всяка твоя извивка, толкова си мек!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, толкова живописно си го описала, ама защо е мек... :lol:

Сигурно от липсата на плочки :lol: :lol: :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:31

Да, напоследък е пуснал малко корем и все го бъзикам, че до скоро не беше такъв! :) Е предполагам че и след горния разговор надали на бързо ще се разгорещил, та да търся нещо по-различно на докосване, хаха :)
Аватар
Jully

Мнениеот Pacienti » 10 Сеп 2015, 14:34

Jully написа:Да, напоследък е пуснал малко корем и все го бъзикам, че до скоро не беше такъв! :) Е предполагам че и след горния разговор надали на бързо ще се разгорещил, та да търся нещо по-различно на докосване, хаха :)

Ти си го бъзикай, но когато трябва да го стимулираш му казвай, че е твърд! :)
Pacienti

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:38

Pacienti написа:
Jully написа:Да, напоследък е пуснал малко корем и все го бъзикам, че до скоро не беше такъв! :) Е предполагам че и след горния разговор надали на бързо ще се разгорещил, та да търся нещо по-различно на докосване, хаха :)

Ти си го бъзикай, но когато трябва да го стимулираш му казвай, че е твърд! :)

хахаха :) Е ние не си говорим за такива неща, затова ще ми е трудно да започна да правя телефонен секс с него, по-скоро ще си стоя търпеливо на сухо! :mrgreen:
Но имам доста разкрепостени приятелки, които биха го направили. На мен ми става неудобно когато жени започват да обсъждат кой къде свършвал коя какво правела в леглото,направо оставам без думи и се правя, че нямам мнение, а по-скоро ми иде да избягам. :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот Alex_mor » 12 Сеп 2015, 14:29

Сексът по телефон е доста странен аз съм пробвал, да ви кажа не беше готино изобщо, освен ако не съм кьоркитюк пиян не виждам по какъв друг начин бих се кефил на това занимание ;)
Alex_mor

Мнениеот svetlozara » 12 Сеп 2015, 14:40

Alex_mor написа:Сексът по телефон е доста странен аз съм пробвал, да ви кажа не беше готино изобщо, освен ако не съм кьоркитюк пиян не виждам по какъв друг начин бих се кефил на това занимание ;)

За мен е адски смущаващо! Как ще му говоря там какво си представям, а и да си призная, хич не се възбуждам от това сама да се пипам тук и там. :oops:
svetlozara

Мнениеот kauda » 12 Сеп 2015, 15:07

Аз съм като няма в леглото, губя ума и дума, не мога да говоря и да давам обяснения, а камо ли по телефона ще умра от срам, после няма д аискам да го погледна то човек хаха ;)
Аватар
kauda

Мнениеот Snejna » 14 Сеп 2015, 13:11

Определено сексът по телефона е само за разкрепостените, не е за нас - простосмъртните. ;) Мъжът ми може да реши, че си правя майтап с него хаха :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Lisandra » 15 Сеп 2015, 11:09

Snejna написа:Определено сексът по телефона е само за разкрепостените, не е за нас - простосмъртните. ;) Мъжът ми може да реши, че си правя майтап с него хаха :)

И аз не си го представям, казах го като шега, затова и казвам, че ще се посмеят. :)
Lisandra

Мнениеот annydance » 15 Сеп 2015, 13:05

Не мисля, че може да има нещо лошо в телефонния секс, все пак по този начин показваш на партньора си някакъв вид привързаност и отдаденост :idea:
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски