Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

18 Авг 2016, 15:02

Pipilota написа:не знам за кои мерки говориш, но аз се замислих, че има ли мярка колко е редовен секс и колко не е редовен? не зависи ли от хората за тях кое е редовно и кое не и какво ги кара да се чувстват добре?

Аз имах предвид мерки не като мерна единица, а мерки, които да водят до удовлетвореност на партньорите. Според мен правиш толкова често секс, колкото както казваш, те кара да се чувстваш добре.

18 Авг 2016, 15:19

Може да правиш и веднъж месечно секс и това да те удовлетворява и теб и половинката ти. Лошо е, когато единия иска секс, а другия не. Тогава какво се прави...

22 Авг 2016, 14:27

fawla написа:Може да правиш и веднъж месечно секс и това да те удовлетворява и теб и половинката ти. Лошо е, когато единия иска секс, а другия не. Тогава какво се прави...

Еми аз както ги разбирам нещата, първо ще изчакам, може да е временно, ако продължи ще попитам за да разбера къде е проблема и евентуално да намерим решение. Много неща влияят на либидото, стрес, здравословни проблеми и т.н.

22 Авг 2016, 15:27

Така, както си написала, че действаш, може би е най-добрия начин да се реши проблема. Защото всеки да си мълчи и да си таи мислите и неудовлетвореността, е по-лошо. Колкото до честотата, идеалният вариант е и двамата партньори да са на една вълна и честота и да се подхожда с повече разбиране, ако се стигне до разминаване. На мен например ми е много неприятно, ако не искам да правя секс, а започнат да се прилагат всякакви видове навивания да стане :mad: .

27 Сеп 2016, 13:10

Навиването, ако е мрънкане особено, много помага.. с някакво УФФФФФФФ САМО ДА МЛЪКНЕ!!! :pistoldouble:
Мъжете не знаят как точно да поискат секс.

28 Сеп 2016, 14:44

Аз си мисля, че за да мрънка някой за секс, то това означава, ч епо принцип не получава толкова, колкото има нужда. :roll:

29 Сеп 2016, 10:19

Kremiliya написа:Навиването, ако е мрънкане особено, много помага.. с някакво УФФФФФФФ САМО ДА МЛЪКНЕ!!! :pistoldouble:

Ако правиш секс само за да не мрънка този до теб, то голям секс ще бъде :lol: . Мъжете много добре знаят как да си поискат, винаги разбират жените кога става дума за това. С жестове, с поглед, с поведение мъжът ясно го показва. Докато не при всички жени е така.

20 Окт 2016, 10:27

black написа:
Kremiliya написа:Навиването, ако е мрънкане особено, много помага.. с някакво УФФФФФФФ САМО ДА МЛЪКНЕ!!! :pistoldouble:

Ако правиш секс само за да не мрънка този до теб, то голям секс ще бъде :lol: . Мъжете много добре знаят как да си поискат, винаги разбират жените кога става дума за това. С жестове, с поглед, с поведение мъжът ясно го показва. Докато не при всички жени е така.

Да , ве за тва се молим като в църква, щот знаем как да си поискаме. :mrgreen:

20 Окт 2016, 11:25

Някои се молят, а други се оправдават със слаб ангел. :mrgreen:

20 Окт 2016, 12:05

На мен ще ми се отрази пагубно и нездравословно. :smile: Но пък, ако съм сигурен, че това е моето момиче дилема няма да имам. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 68