12 Мар 2017, 10:35
Всичок е възможно да се случи, сега 2 месеца, че няма даима секс е смешно и да се обсъжда, това са различни случки през живота ни, не мисля, че има хора, които примерно нямат връзка и държат ама задължително да правят секс нон стоп.
22 Мар 2017, 16:18
Може би около година съм издържала без секс без никакви проблеми и дори не съм усещала липсата му.
22 Мар 2017, 22:14
Зависич, изкарвала съм и по година и по 2 месеца са ми били малко, зависи от компанията, приятеля ми беше далеч за 1 година и изтърпях какво да правя, преживява се :)
25 Мар 2017, 13:06
Мисля, че на всяко семейство се е случвало да има момент, в който прави по-малко секс, може би при младите двойки е притеснително, защото тогава всичко е главно секс, и по-малко истински интимни чувства. Интересно е наистина как преминава двойката през такъв период, предсатавете си от месец заедно и следващите 2 месеца без секс, ами сега?
26 Мар 2017, 11:00
Kaya написа:Мисля, че на всяко семейство се е случвало да има момент, в който прави по-малко секс, може би при младите двойки е притеснително, защото тогава всичко е главно секс, и по-малко истински интимни чувства. Интересно е наистина как преминава двойката през такъв период, предсатавете си от месец заедно и следващите 2 месеца без секс, ами сега?

Ами например, може да преминат на френско обучение, така да се каже.

Ако има силна връзка и любов, тя може да преживее 2 месеца на сухо си мисля аз.
12 Май 2017, 12:32
Около година,не мога да кажа, че е било издържане, случило се е, преживяла съм го.
12 Май 2017, 15:48
Сега е времето, в което не съм правила най-дълго секс, от октовмри до сега и не съм го броила, аи не съм готова за нови ласки в близко бъдеще. Надявам се партньорът ми да го разбира, наистина.
26 Май 2017, 14:28
Да, то само това е начина, но сексът си е много важен във връзката, такива хора, които издържат без секс по 2-3 месеца и нагоре за мен са си асексуални.
05 Юни 2017, 12:27
Когато човек се чувства готов, тогава прави тези неща. Всеки решава как и кога и какво да направи. Сексът трябва да е удоволствие, а не на сила, независимо дали е с постоянен партньор или със сега намерено гадже. Няма издържане, всеки мжое да намери някой, с който да прави секс, особено пък жените, само да искаме...
15 Юни 2017, 11:54
Има двойки изкарват и повече време без секс. Ами ако сте необвързани, ще търсите секс зорлян, само и само да не останете на сухо някой друг месец? Бъдете по-сериозни, защото ставате смешни.