Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

25 Юни 2018, 18:54

Maks написа:Ето на, сега съм на сухо и се върнах да чатя :cry: Добре че поне мачове има, че да не мисля за секс.

Толкова ли е зле положението, когато си без секс? :mrgreen: Колко секс трябва да се прави, че мъжете да са наред!

11 Юли 2018, 17:25

моята съпруга имаше проблеми през бременността и сексът беше мираж още от първия ден. Не мисля че съм откачил. Все пак има и други методи за любовна игра, които не включват проникване и пак са си доста освобождаващи. :grin:

13 Юли 2018, 16:29

не съм се замислял. не съм правил секс само когато още не бях правил за първи път. от тогава ми върви, не ги жаля женките, а и те мен :twisted:

13 Юли 2018, 17:26

Аз като изключим 2-те бременности на жена ми, а то тогава си беше доброволно обричане на въздържание и не сме правили ванила секс, но за друго не споменавам, май не съм имал друг такъв фрапантен случай през живота си.

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

13 Юли 2018, 18:06

Туй да не е някаква спестовна сметка :lol: че да има лимит. И как точно се определя 2 пъти в седмицата и повече не може, така ли... Странна работа.. Правим секс колкото ни се иска. Да, мога да призная че в началото н авръзката ни бяхме много по-активни, правехме го всеки ден и по няколко пъти. Сега зависи от много неща, децата добре ли са, как ни е минал деня, абе... с две думи семеен живот...

16 Юли 2018, 17:00

Всичко е много относително и зависи от: кога ще заспят децата, колко съм уморена аз или той, дали съм яхнала метлата или съм в цикъл :) все едни такива обстоятелства между които я вършим таз работа :grin:

16 Юли 2018, 17:55

Не смятам, че подобна ситуация е нормална. Според мен е най-добре да се консултирате със семеен терапевт, за да разберете къде се крие проблема.

16 Юли 2018, 18:12

Гълъбина_55 написа:Не смятам, че подобна ситуация е нормална. Според мен е най-добре да се консултирате със семеен терапевт, за да разберете къде се крие проблема.

Чак пък сееем терапевт... Ако децата са малки и три пъти в месеца даже е много :lol:

20 Юли 2018, 15:12

Може би зависи от предишния месец? Липсата на желание за секс не става изведнъж...

20 Юли 2018, 17:25

А може би въпросът трябва да е; Колко пъти най-малко правите секс на месец, например :) Веротно тогава хората ще си кажат колко много секс правят :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 68