Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често правите секс след появата на децата?

04 Авг 2015, 16:00

Все си мисля, че нещата трябва дас е случват така, както ги чувствате! :)

04 Авг 2015, 16:07

mangusta написа:
Pacienti написа:Нормално е след раждане да намалее секса, но 2г. абсурд!
Даже е по-стимулиращо с деца, започваш да изпробваш нови територии, като кухненският плод или дрешника защото спят в леглото ни. :)

Ммм в дрешника звучи меко и удобно, от последния път на плота, все още имам синини :mrgreen: :mrgreen:

Да не навлизаме в подробности, но не се оплаквам и от плота... :oops:

04 Авг 2015, 16:09

Важното е да си спите в едно легло, тогава от секс не може да се избяга и си лягайте горе долу по едно и също време. Случвало ми се е приятели се оплачат, ама жените им си лягат в 11ч те си лягат в 2 и после викат не правим секс, е те кво очакват, да им се нахвърли докато те гледат кеч ли? :lol: С жената си правим редовен секс :)

04 Авг 2015, 16:52

Локумът написа:Важното е да си спите в едно легло, тогава от секс не може да се избяга и си лягайте горе долу по едно и също време. Случвало ми се е приятели се оплачат, ама жените им си лягат в 11ч те си лягат в 2 и после викат не правим секс, е те кво очакват, да им се нахвърли докато те гледат кеч ли? :lol: С жената си правим редовен секс :)

То и при нас е същото като се върна от късна смяна, той вече спи и върви го вдигни да правите секс, ако можеш... никакъв шанс, затова пък ме събужда по възможно най-приятния начин :) :) :)

05 Авг 2015, 06:36

Как мразя сутрешния секс! :mrgreen: Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща. :) И защо той спи и те буди след твоята късна смяна, не е ли същото?!? Той да си спи, а ти да си на разположение да правиш секс с него, преди да тръгне на работа.. тцтцтцтцт :lol:

05 Авг 2015, 10:53

Pipilota написа:Как мразя сутрешния секс! :mrgreen: Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща. :) И защо той спи и те буди след твоята късна смяна, не е ли същото?!? Той да си спи, а ти да си на разположение да правиш секс с него, преди да тръгне на работа.. тцтцтцтцт :lol:

Ммм... какво му е на сутрешния, аз поне се будя винаги първа и нищо не ми костват 2 мин. да си измия зъбите и да се освежа, а на мен не ми пречи неговият дъх, така или иначе винаги е хубав!

06 Авг 2015, 14:58

Pipilota написа:Как мразя сутрешния секс! :mrgreen: Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща. :) И защо той спи и те буди след твоята късна смяна, не е ли същото?!? Той да си спи, а ти да си на разположение да правиш секс с него, преди да тръгне на работа.. тцтцтцтцт :lol:

Аз много го обичам, може би защото напоследък рядко го практикуваме, че децата стават първи... :mrgreen:

06 Авг 2015, 15:41

Pacienti написа:

Аз много го обичам, може би защото напоследък рядко го практикуваме, че децата стават първи... :mrgreen:

Мда, кофти се обръщат нещата, но то за това стига да има желание, има и начин, не се отказвай, щом скоро не е ставало, навий алармата си само половин час по-рано ииии си направете денят хубав още със събуждането :idea: :)

06 Авг 2015, 17:17

Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

07 Авг 2015, 08:10

marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

Гледай ти как заблуждават невинните дечица. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13