Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често правите секс след появата на децата?

07 Авг 2015, 10:45

Monika_Spasova написа:
marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

Гледай ти как заблуждават невинните дечица. :mrgreen:

Хаха, че то така си е много удобно, виж за там не съм се сещала, но мисля, че ще е необходимо повечко време, тъй като липсата на удобства и наличието на хлъзгави пространства предполага повишено внимание! :lol:

07 Авг 2015, 13:51

Рисковете на любовта, имаше доста подробни статии по темата как се прави секс в банята, за да имате минимален брой наранявания. :lol:

07 Авг 2015, 14:47

Jully написа:Рисковете на любовта, имаше доста подробни статии по темата как се прави секс в банята, за да имате минимален брой наранявания. :lol:

Оо да, спомням си я, трябва да я открием и възродим, то и зиме, и лете е актуална!

07 Авг 2015, 15:06

marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

Това не ми е хрумвало, ама палавника като нищо ще нахълта докато... :oops:

07 Авг 2015, 16:36

Pacienti написа:

Това не ми е хрумвало, ама палавника като нищо ще нахълта докато... :oops:

Хмм... кой палавник, къде ще нахълта :roll: ...нали това е целта :lol: :lol: :lol: :lol: Шегувам се, но лесно е, просто заключвате вратата, ако нещо се сети да ви търси, то ще импровизирате :lol:

10 Авг 2015, 07:24

Малкия още мога да го лъжа, че мама и тати имат малко работа, обаче големият никакъв шанс, той вече е наясно кой носи бебетата вкъщата и доста се подсмихва, става ми неудобно, та ако е вкъщи сексът е след като всички заспят, което е доста рядко на фона на това, че се изморяваме по цял ден и вечерта към 23ч. тепърва да започваме подобни занимания е малко вероятно. :roll:

10 Авг 2015, 08:17

Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах

10 Авг 2015, 13:58

Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах

Хахаха, на гости при кака, че мама и тати имат работа... :)

10 Авг 2015, 16:05

Pacienti написа:
Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах

Добре де, кажете, че не е нормално, не зная какви са взаимоотношенията ви с вашите родители, но моите ме разбират, а и няма как да не те разберат, в крайна сметка всеки, абсолютно всеки има нужди!

10 Авг 2015, 16:11

николаев написа:
Pacienti написа:

Добре де, кажете, че не е нормално, не зная какви са взаимоотношенията ви с вашите родители, но моите ме разбират, а и няма как да не те разберат, в крайна сметка всеки, абсолютно всеки има нужди!

Съгласна съм, нуждите трябва да се удовлетворяват. :)
Не се оплаквам от децата, както се казва, който иска, намира... всичко е въпрос на желание :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13