07 Авг 2015, 10:45
Monika_Spasova написа:marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа.
Гледай ти как заблуждават невинните дечица.
07 Авг 2015, 13:51
07 Авг 2015, 14:47
Jully написа:Рисковете на любовта, имаше доста подробни статии по темата как се прави секс в банята, за да имате минимален брой наранявания.
07 Авг 2015, 15:06
marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа.
07 Авг 2015, 16:36
Pacienti написа:marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа.
Това не ми е хрумвало, ама палавника като нищо ще нахълта докато...
10 Авг 2015, 07:24
10 Авг 2015, 08:17
10 Авг 2015, 13:58
Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах
10 Авг 2015, 16:05
Pacienti написа:Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах
Хахаха, на гости при кака, че мама и тати имат работа...
10 Авг 2015, 16:11
николаев написа:Pacienti написа:Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах
Хахаха, на гости при кака, че мама и тати имат работа...
Добре де, кажете, че не е нормално, не зная какви са взаимоотношенията ви с вашите родители, но моите ме разбират, а и няма как да не те разберат, в крайна сметка всеки, абсолютно всеки има нужди!