А по темата със секса след децата, ние напоследък наваксваме изгубените години, докато малкия не искаше да бъде самостоятелен.

Lisandra написа:Mon_ton написа:Lisandra написа:Все споменавате майките, на бащите си как ще кажете, тати гледай децата, че да си направим още едно детенце...
Е, да те малко очакват бащите че макар и да сме на 34 години, омъжени, ние секс не правим хаха!
Знаят, но хич не обичат да им се напомня, отношението към дъщерите им е специално.
Mon_ton написа:Здравейте, момичета!Дойде време да се похваля и ето колко подходяща тема. Вече съм горда майка на малко момиченце с идеални мерки, 49см, 2,800кг!:) Е вече ще видя ревността на бащите към момичетата им, дано да няма маниакално ревнуване и пазене, но първо да оправим бебешките истории и ще я мислим.
Mon_ton написа:Здравейте, момичета!Дойде време да се похваля и ето колко подходяща тема. Вече съм горда майка на малко момиченце с идеални мерки, 49см, 2,800кг!:) Е вече ще видя ревността на бащите към момичетата им, дано да няма маниакално ревнуване и пазене, но първо да оправим бебешките истории и ще я мислим.
Andrey написа:Тези деца да не се чудовища, що така ограничават аху-ихито на родителите си?Не трябва ли още повече да се "разгърне" сексуалността на жените
Pacienti написа:Andrey написа:Тези деца да не се чудовища, що така ограничават аху-ихито на родителите си?Не трябва ли още повече да се "разгърне" сексуалността на жените
Може би, докато кърми и сменя памперси, предлагаш да обслужи и мъжа си, най - рано след 2 месеца.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта