Правила на форума
Добави отговор

Колко често правите секс след появата на децата?

26 Май 2015, 11:02

Моя много близка приятелка има вече дете на близо 2 години и постоянно се оплаква от липсата на секс, каза че се случва толкова рядко, че даже може да не се брои. Мъжът ѝ постоянно ходи да спи на дивата, не искало да му е шумно и да не си почива.
Зачудих се това ли е семейния живот - без секс след появата на децата?! :shock: Аз съм като пристрастена към креватните занимания и не мога да си представя, че когато едни ден имам деца, то тогава ако правя секс веднъж в месеца ще го наричам често и редовно! :o
Казвайте и вие колко често правите секс след появата на децата? :) Промени ли се сексуалния ви живот? :?:
A eто ви и един поздрав.. :) Така ли е? :mrgreen:
71927606.jpg
71927606.jpg (35.75 KiB) Прегледано 3605 пъти

Re: Колко често правите секс след появата на децата?

26 Май 2015, 11:17

В последно време, една година след като се роди детето, си възвърнахме честотата на интимните ласки, поне три пъти седмично, за нормално го намирам :!: :roll:

26 Май 2015, 11:33

Fancy написа:В последно време, една година след като се роди детето, си възвърнахме честотата на интимните ласки, поне три пъти седмично, за нормално го намирам :!: :roll:

Май си от изключенията по-скоро, отколкото това да е нещо нормално.

26 Май 2015, 11:35

Monika_Spasova написа:
Fancy написа:В последно време, една година след като се роди детето, си възвърнахме честотата на интимните ласки, поне три пъти седмично, за нормално го намирам :!: :roll:

Май си от изключенията по-скоро, отколкото това да е нещо нормално. :?

26 Май 2015, 15:54

Monika_Spasova написа:
Monika_Spasova написа:

Май си от изключенията по-скоро, отколкото това да е нещо нормално. :?

И аз така мисля, въпреки че не смятам, че отношенията коренно трябва да се променят и то за години напред, а напротив...

26 Май 2015, 16:21

От както се появи детето правим доста рядко секс, от дъжд на вятър като цяло..

27 Май 2015, 10:09

У нас също е доста рядко събитие, разбираме се преди да правим секс, за да не някой да заспи или да си организира други занимания за вечерта, сложна картинка е, но това е положението.

28 Май 2015, 11:10

Наистина ли така се получава :| Много е кофти това, но предполагам не е само до времето, а и желание се губи или... :?:

28 Май 2015, 12:06

belleville написа:Наистина ли така се получава :| Много е кофти това, но предполагам не е само до времето, а и желание се губи или... :?:

И желанието се губи в един момент ;))

28 Май 2015, 13:54

Когато децата са малки си мисля, че е нормално да не правят толкова много секс. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 13