Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
04 Юни 2015, 14:27
Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
04 Юни 2015, 15:21
Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
Ориз и спанак са по-вкусни студени, защо ги претопляш?
15 Юни 2015, 14:37
fawla написа:Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
Ориз и спанак са по-вкусни студени, защо ги претопляш?

Съгласна съм, не всичко е необходимо да се топли, плюс че с всяка термична обработка се губят ценни качества на храната
15 Юни 2015, 17:08
В повечето случаи ядем за вкус, пък и не мисля, че нещо дето в пържено готвено и не знам си какво вече е пълно с полезни неща, та видиш ли да не може и да се притопли
02 Сеп 2015, 10:14
PasDeDeux написа:fawla написа:Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
Ориз и спанак са по-вкусни студени, защо ги претопляш?

Съгласна съм, не всичко е необходимо да се топли, плюс че с всяка термична обработка се губят ценни качества на храната

Така е, макар че примерно някаква манджа не може да не се стопли, студена обикновено е гадна а и в странна консистенция
02 Сеп 2015, 16:47
Сега си мисля дали дас и взема микровълнова точно за да топля, най-вече ориз и картофи тях не успявам да ги стопля в печка или друго.
28 Юли 2016, 10:32
Микровълновата е удобна за бързо притопляне на храната, но дали е препоръчително? По-добре да изчакаш повече време да се стопли храната в печката или на котлона, отколкото в микровълновата според мен.Аз всичко си топля, не мога да ям студена храна, гадна ми е на вкус и ако има замръзнала мазнина, става още по-гадно.
28 Юли 2016, 12:51
penelopa написа:Микровълновата е удобна за бързо притопляне на храната, но дали е препоръчително? По-добре да изчакаш повече време да се стопли храната в печката или на котлона, отколкото в микровълновата според мен.Аз всичко си топля, не мога да ям студена храна, гадна ми е на вкус и ако има замръзнала мазнина, става още по-гадно.
Ми някои храни трудно се притоплят, примерно ориз, ако искаш да си стоплиш една чиния само за себе си, какво правиш? Микровълновата не е лоша да се полазва от време на време.
28 Юли 2016, 14:42
Аз нямам микровълнова и си топля в печката. Оризът защо пък да се топли трудно? Повечко се държи и се притопля, не е бързо, но като нямаш друг начин!
21 Окт 2016, 15:34
BeenieGal написа:Аз нямам микровълнова и си топля в печката. Оризът защо пък да се топли трудно? Повечко се държи и се притопля, не е бързо, но като нямаш друг начин!
Не ти ли изгаря тавата да речем, когато се пече пак втори път ориз?
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.