29 Май 2015, 11:03
29 Май 2015, 11:23
29 Май 2015, 11:27
draga.mihova написа:Не вярвам да има внушителен брой лекари, които независимо от това как им се плаща да обръщат еднакво внимание на пациентите си. Благодарна съм на педиатърката на децата ми, тъй като работеше само на частно, а по-късно и в детското отделение в държавната болница в града ни и при постъпването на дъщеря ми там, то тя не промени по никакъв начин вниманието си към нас и бързо я изправи на крака
29 Май 2015, 13:17
01 Юни 2015, 16:46
rabotnata pchela написа:draga.mihova написа:Не вярвам да има внушителен брой лекари, които независимо от това как им се плаща да обръщат еднакво внимание на пациентите си. Благодарна съм на педиатърката на децата ми, тъй като работеше само на частно, а по-късно и в детското отделение в държавната болница в града ни и при постъпването на дъщеря ми там, то тя не промени по никакъв начин вниманието си към нас и бързо я изправи на крака
А вие през останалото време ходихте ли пак при нея?
Аз имах и друг случай, единия лекар беше толкова отегчен от нас, че искаше да препише астма на сина ми, щото видиш ли не искаше да му дава направления. Отново - хора на частно бяха суупер доволни. Не знам, но здравна каса не трябва ли да покрива същите пари за прегледите, или те така или иначе си източват касата с несъществуващи прегледи, че ние пациентите сме им досадни?!
01 Юни 2015, 16:59
02 Юни 2015, 09:33
draga.mihova написа:Да, ходихме при нея и си бяхме доволни и да, точат си пари от касата, иначе едва ли щяха да си стоят лекари и то в милата но родина
03 Юни 2015, 08:16
03 Юни 2015, 11:21
03 Юни 2015, 14:34
Jully написа:Хора, така ли не се научихте, че парите са тези, които въртят света?! Какво очакваме?!