Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

16 Юни 2015, 14:35

Ваня Стойчева написа:Не знам, може би бих спряла да се обезкосмявам и бих ги поддържала къси, но не бих си ги боядисала.

Какъв е смисълът тогава хем да ги махаш, а да не :D

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

17 Юни 2015, 11:00

Не зная защо трябва да добавяш още излишни процедури към поддържането на тялото и не, не го намирам нито за свободно, нито за готино :|

17 Юни 2015, 11:24

Ако видя някоя космата под мишниците ще избягам с писъци! :shock:

17 Юни 2015, 14:53

Абе на колко години съм и това го смятам за отвратително, а не за нормално, пък не разбирам защо младите момичета по този начин смятат, че могат да бъдат оригинални по някакъв начин

17 Юни 2015, 15:33

zheleva212 написа:Абе на колко години съм и това го смятам за отвратително, а не за нормално, пък не разбирам защо младите момичета по този начин смятат, че могат да бъдат оригинални по някакъв начин

Аз също не съм първа младост, когато бях млада, започна да навлиза модата с обезкосмяването на цялото тяло. Щом чак майка ми е взаимствала... явно че лесно се приема. Но идеята с космите подмишниците, че и отгоре на всичкото боядисани ми идва в повече.

19 Юни 2015, 15:57

То си е отвратително, не е нужно да се връщаме във време оно, сега жените са по-красиви, може ли пък с косми, утре някой да си ги боядиса и на краката :roll:

21 Юни 2015, 14:55

dinkog написа:То си е отвратително, не е нужно да се връщаме във време оно, сега жените са по-красиви, може ли пък с косми, утре някой да си ги боядиса и на краката :roll:

хахахах дам, правилно! :) Но е тъпо, не стига, че космато, ами оформено и боядисано?! :shock: :shock: :shock:

21 Юни 2015, 16:09

Тая гнусотия в коя държава се подвизава, че да знам да не ходя там? :?

29 Юни 2015, 15:57

Alex_mor написа:Тая гнусотия в коя държава се подвизава, че да знам да не ходя там? :?

Очаквай скоро по цял свят, не се надявай, ако си падаш по такива мацки няма как да не попаднеш и върху това.

30 Юни 2015, 16:35

Това го виждам в оня деншния гей парад оцветени гейове в цветовете на дъгата.. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 14