Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
11 Мар 2016, 13:04
Колко родители могат да прекарат лятото с децата си? Ако са безработни, става работата, но иначе една-две седмици по време на отпуската отидат на почивка някъде и това е.
11 Мар 2016, 13:59
balsam написа:Колко родители могат да прекарат лятото с децата си? Ако са безработни, става работата, но иначе една-две седмици по време на отпуската отидат на почивка някъде и това е.
Така е много е трудно, то като цяло колко ли време прекарваме с децата си, само ако работим на смени, или работим в детската им градина :(
12 Мар 2016, 14:28
Ако имам възможност бих прекарала всичките си ваканции с децата, но е мнгоо, много трудно, почти не ни остава вреем да се видим с тях.
Бих ходила на пикник, да караме колело, да се стреляме с водни пистолети и какво ли още не.
06 Апр 2017, 11:02
Има асрахотни идеи вече за ваканции и с родителите и без родителите. Летни училища, лагери, срещи с приятели, а с родителите могат да си направите списък с предизвикателства и да ги изпълнявате всеки ден след работа да речем, а ако имате време през деня, още по-хубаво. Представете си, ако имате списък от 100 задачи през лятото - да ядете сладолед без ръце, да скачате на леглото по корем, да обиколите блока боси, детето да сготви вечерята, майката да следва рецепта измислена от детето, да си измислите собствен език

това ми хрумва на прима виста
06 Апр 2017, 14:14
Lisica, много хубави идеи, хареса ми изобщо идеята за предизвикателствата, но много родители не сме склонни да правим нещо запомнящо се за децата си, стига ни почивката и скъпия подарък. Аз не се изключвам, също не съм много активна и никога няма да съм със сигурност. Със сина ми не съм имала такива хубави моменти, може би някой ден с внуците или сеаг мога да му предложа идеята, да я изпълни с приятели :)
28 Апр 2017, 14:33
И на мен ми харесват идеите и бих си ги направила и сама със себе си. Предизвикателства са много интересни и дори да не са ежедневни, могат да са по 2-3 пъти седмично.
28 Апр 2017, 15:14
На децата им трябва и море и планина и са доволни от живота си след това.

Игри навън, а вие може и да си почивате и те пак ще са доволни, но затворите ли ги на едно място няма как да са щастливи.
29 Апр 2017, 09:59
Така е, само че морето и планината в най-добрия случай са по седмица, а лятото е 3 месеца. :) Ние караме колело заедно, правим си пикници. И на мен ми хареса идеята с предизвикателствата и ще я приложа у нас, това ще е първата ни лятна ваканция.
30 Апр 2017, 08:20
Не всеки родител може да е цяло лято с децата си, затова, щом имате тази възможност трябва да я използвате на максимум. може и да пътувате наблизо до града, да си правите разни палатки и питници наоколо. Не е нужно да сте само на едно и също място, може да обикаляте, да отидете до морето за ден и какво ли още не. :)
30 Апр 2017, 08:51
зависи колк оса големи децата, мноого градове си имат басейни в града, това е идеално за хлапетата, малко на басейн и почивка! )