18 Юни 2015, 11:52
18 Юни 2015, 11:55
18 Юни 2015, 11:59
18 Юни 2015, 12:22
MerryPop написа:То е неизбежно, но например, когато съм навън през лятото избягвам да пия вода и то студена, тъй като още повече се потя, а също избягвам и да ходя бързо, не съм усетила нещо друго да дава отражение
18 Юни 2015, 17:21
svetlozara написа:MerryPop написа:То е неизбежно, но например, когато съм навън през лятото избягвам да пия вода и то студена, тъй като още повече се потя, а също избягвам и да ходя бързо, не съм усетила нещо друго да дава отражение
Това пък с ходенето не го знаех, аз винаги бързам, за да стигна по-бързо до място, на което ще ми е хладно
18 Юни 2015, 20:03
18 Юни 2015, 21:46
qwerryyy написа:Използвай пудра или крем Рачев против изпотяване. Някои хора са по-предразположени към изпотяване, други по-малко. Аз много рядко се потя и нямам проблеми, а такова нещо като петна подмишниците никога не ми се е случвало. Но пък от скоро ми се потят краката и се мажа с крема и никакво изпотяване на усещам.
19 Юни 2015, 11:18
Pipilota написа:qwerryyy написа:Използвай пудра или крем Рачев против изпотяване. Някои хора са по-предразположени към изпотяване, други по-малко. Аз много рядко се потя и нямам проблеми, а такова нещо като петна подмишниците никога не ми се е случвало. Но пък от скоро ми се потят краката и се мажа с крема и никакво изпотяване на усещам.
За онзи белия крем ли говориш?![]()
Иначе и други средства против изпотяване съм отворена да чуя, малкия ми син се поти страшно много, за 5 крачки и е мокър.
19 Юни 2015, 11:57
19 Юни 2015, 15:40
Pipilota написа:qwerryyy написа:Използвай пудра или крем Рачев против изпотяване. Някои хора са по-предразположени към изпотяване, други по-малко. Аз много рядко се потя и нямам проблеми, а такова нещо като петна подмишниците никога не ми се е случвало. Но пък от скоро ми се потят краката и се мажа с крема и никакво изпотяване на усещам.
За онзи белия крем ли говориш?![]()
Иначе и други средства против изпотяване съм отворена да чуя, малкия ми син се поти страшно много, за 5 крачки и е мокър.