Какво не бива да ядем през летните месеци?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Какво не бива да ядем през летните месеци?

Мнениеот maminka » 17 Авг 2015, 13:29

Yunona написа:
rabotnata pchela написа:Хубаво избирате, но моят перфектен съпруг зарзавати не яде и за нас няма ни зима ни лято, не че ни се яде все едно и също , но мога ли да готвя по 100 пъти?

И моят съпруг беше така, когато се оженихме - не ядеше чушки, тиквички, зелен фасул, патладжан, какво ли не още... Постепенно прояде всичко за ужас на милата си майчица, която гледаше невярващо :)
Няма как да караме на месо с каротофи или ориз целогодишно и тук-там домати и краставици. Поне аз не мога. Та си научих човекО овреме, а сега признава, че е било за негово добро :)

Абе или много те обича, или просто лесно поддава :mrgreen: :mrgreen: Има такива инати, че няма шанс да ги накараш под никаква форма да вкусят храната, която са заклеймили, но от коментара ти, любимата ми част е тази с майка му :lol: :lol:
maminka

Мнениеот Yunona » 18 Авг 2015, 09:58

maminka написа:
Yunona написа:
rabotnata pchela написа:Хубаво избирате, но моят перфектен съпруг зарзавати не яде и за нас няма ни зима ни лято, не че ни се яде все едно и също , но мога ли да готвя по 100 пъти?

И моят съпруг беше така, когато се оженихме - не ядеше чушки, тиквички, зелен фасул, патладжан, какво ли не още... Постепенно прояде всичко за ужас на милата си майчица, която гледаше невярващо :)
Няма как да караме на месо с каротофи или ориз целогодишно и тук-там домати и краставици. Поне аз не мога. Та си научих човекО овреме, а сега признава, че е било за негово добро :)

Абе или много те обича, или просто лесно поддава :mrgreen: :mrgreen: Има такива инати, че няма шанс да ги накараш под никаква форма да вкусят храната, която са заклеймили, но от коментара ти, любимата ми част е тази с майка му :lol: :lol:

О, инатът му е скорпионски, но с любов и упоритост нещата се получиха :)
Насила хубост не става - именно затова Мама тотално се беше провалила. Не принудата, дипломацията постигна успеха ;)
Yunona

Мнениеот Nightmare » 18 Авг 2015, 11:12

Yunona написа:О, инатът му е скорпионски, но с любов и упоритост нещата се получиха :)
Насила хубост не става - именно затова Мама тотално се беше провалила. Не принудата, дипломацията постигна успеха ;)

Явно, че си от дипломатичните, дори когато става въпрос и за начина ти на хранене, прочетох в друга тема коментара ти относно режима, който спазваш ;) подкрепям те, но знам, че и не мога да те стигна!
Nightmare

Мнениеот annamaria » 19 Авг 2015, 14:02

за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци. :lol: а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи. :lol:
annamaria

Мнениеот annamaria » 19 Авг 2015, 14:02

за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци. :lol: а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи. :lol:
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 19 Авг 2015, 15:53

annamaria написа:за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци. :lol: а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи. :lol:

Права си, и на мен ми е трудно да ям много топло през лятото, а малкия тея дни рече, че иска само да яде супа и супа! Супа и сладолед, това иска хаха :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот ManiJani » 19 Авг 2015, 16:04

rabotnata pchela написа:
annamaria написа:за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци. :lol: а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи. :lol:

Права си, и на мен ми е трудно да ям много топло през лятото, а малкия тея дни рече, че иска само да яде супа и супа! Супа и сладолед, това иска хаха :)

Е, лятото е време за Гаспачо и таратор, а също така може да се направи студена крем супа с топли крутони, мисля би се получило доста добре. ;)
ManiJani

Мнениеот Monika_Spasova » 19 Авг 2015, 17:05

Лятото е времето за скарата на открито с приятели и студена бира от реката! Какво се правите всички на ни лук яли, ни лук мирисали! :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот M.Tasheva » 20 Авг 2015, 10:25

Monika_Spasova написа:Лятото е времето за скарата на открито с приятели и студена бира от реката! Какво се правите всички на ни лук яли, ни лук мирисали! :lol:

Абе то нормално и такива моменти идват, но в крайна сметка това не го правиш всеки ден, така че всеки понякога се отпуска, въпросът е да не се прехвърли този режим на хранене и у дома.
M.Tasheva

Мнениеот tochica. » 31 Авг 2015, 10:39

Аз през лятото не ям манджи. Много са ми тежки...
Повече свежи плодове, салати, таратор и печено месо на скара.
И риба, когато има кой да ми я приготви. :lol:
Аватар
tochica.

ПредишнаСледваща

Назад към Здравословно хранене