21 Авг 2018, 17:06
annamaria написа:На мен любима процедура ми е мезотерапията Изглежда ми доста добра като същност и приложение. Вярно, че резултатът не идва само с една процедурар но пък кати ги правиш редовно лицето изглежда много добре. Намислила съм на есен да направя един курс.
22 Авг 2018, 16:30
23 Авг 2018, 17:12
rali06 написа:Моята кожа напоследък се промени. Забелязвам, че по някои участъци е станала по-суха. Имате ли представа как бих могла да се погрижа за нея като естествено спомена, че съм си набавила хидратиращи кремове. По-скоро ме интересува някоя процедура?
23 Авг 2018, 18:01
rali06 написа:Моята кожа напоследък се промени. Забелязвам, че по някои участъци е станала по-суха. Имате ли представа как бих могла да се погрижа за нея като естествено спомена, че съм си набавила хидратиращи кремове. По-скоро ме интересува някоя процедура?
24 Авг 2018, 16:30
Pacienti написа:rali06 написа:Моята кожа напоследък се промени. Забелязвам, че по някои участъци е станала по-суха. Имате ли представа как бих могла да се погрижа за нея като естествено спомена, че съм си набавила хидратиращи кремове. По-скоро ме интересува някоя процедура?
Препоръчвам ти мезотерапия. Хидратира и връща свежестта на кожата, защото се вкарват в дълбочина нужните съставки.
27 Авг 2018, 14:08
27 Авг 2018, 16:44
tinkerbell написа:annamaria написа:На мен любима процедура ми е мезотерапията Изглежда ми доста добра като същност и приложение. Вярно, че резултатът не идва само с една процедурар но пък кати ги правиш редовно лицето изглежда много добре. Намислила съм на есен да направя един курс.
Този курс от колко процедури е, или е индивидуално, спрямо състоянието на кожата?
27 Авг 2018, 18:09
28 Авг 2018, 17:39
boni bonboni написа:значи аз съм още млада и нямам бръчки, но искам да се грижа за койата си от рано. А и забелязах гънка под очите и не знам от умора ли е или бръчица![]()
. Какво ще ме посъветвате на 25 г. съм
13 Сеп 2018, 15:40