YoLindi написа:Казано честно и аз да бях никак нямаше да ми се занимава, храна можете да си поръчате, можете и да излезете да хапнете навън, така че не мисля, че е задължително да готвиш, един ден той като ти дойде на гости, тогава...а това, че няма да хапвате домашно приготвена не означава, че трябва да сте само на пици, предлага се какво ли не
![]()
rabotnata pchela написа:Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
Pacienti написа:rabotnata pchela написа:Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
За теб салата, за него кебапчета и си готова.
Нали не е някаква афера, а имате сериозни намерения...
penny написа:Pacienti написа:rabotnata pchela написа:Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
За теб салата, за него кебапчета и си готова.
Нали не е някаква афера, а имате сериозни намерения...
Кой яде кебапчета на днешно време, поне аз никога не бих купила...От друга страна би било още по-гадно ако имат сериозни намерения, тя да му прави кебапчета... доста еее... нелепо
![]()
![]()
Mon_ton написа:Наистина кебапчетата според мен са храна за по-нататък, а не за първите срещи обгърнати с романтика.По-скоро някакви по-фини меса!
Gorica23 написа:Mon_ton написа:Наистина кебапчетата според мен са храна за по-нататък, а не за първите срещи обгърнати с романтика.По-скоро някакви по-фини меса!
Да метне риба на скарата, със салата ще е екстра.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта