Кулинарни изкушения, да се поглезим

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

Мнениеот Malina » 07 Авг 2015, 12:21

Значи няма да готвиш, след като мислиш да посещавате заведения... :roll: Евентуално веднъж да приготвиш нещо, то може да е по твой вкус.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:37

Казано честно и аз да бях никак нямаше да ми се занимава, храна можете да си поръчате, можете и да излезете да хапнете навън, така че не мисля, че е задължително да готвиш, един ден той като ти дойде на гости, тогава... :lol: а това, че няма да хапвате домашно приготвена не означава, че трябва да сте само на пици, предлага се какво ли не :idea: ;)
YoLindi

Мнениеот Jully » 07 Авг 2015, 13:23

YoLindi написа:Казано честно и аз да бях никак нямаше да ми се занимава, храна можете да си поръчате, можете и да излезете да хапнете навън, така че не мисля, че е задължително да готвиш, един ден той като ти дойде на гости, тогава... :lol: а това, че няма да хапвате домашно приготвена не означава, че трябва да сте само на пици, предлага се какво ли не :idea: ;)

Да, но в това няма никакво отношение, ясно е, че ще се поръчва, това се прави дори и в семействата, но може ли ежедневно да бъде? :) Ако са заедно 7-8 дена ще поръчват ли само? Аз да си призная, дори финансово не бих издържала на това.
Аватар
Jully

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 15:35

rabotnata pchela написа:Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.

За теб салата, за него кебапчета и си готова.
Нали не е някаква афера, а имате сериозни намерения... :roll:
Pacienti

Мнениеот penny » 07 Авг 2015, 16:21

Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.

Кой яде кебапчета на днешно време, поне аз никога не бих купила... :lol: От друга страна би било още по-гадно ако имат сериозни намерения, тя да му прави кебапчета... доста еее... нелепо :D :D :D
penny

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2015, 11:27

penny написа:
Pacienti написа:

Кой яде кебапчета на днешно време, поне аз никога не бих купила... :lol: От друга страна би било още по-гадно ако имат сериозни намерения, тя да му прави кебапчета... доста еее... нелепо :D :D :D

Аз май първа предложих кебапчетата като символ на месоядните и да не изброявам целия асортимент на скарата. Доколкото разбирам тя е тук по работа, трябва да им остане време и да се видят, а не да виси по цяла вечер в кухнята и да готви... :)
Gorica23

Мнениеот Mon_ton » 10 Авг 2015, 11:51

Наистина кебапчетата според мен са храна за по-нататък, а не за първите срещи обгърнати с романтика. :) По-скоро някакви по-фини меса! :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2015, 12:15

Mon_ton написа:Наистина кебапчетата според мен са храна за по-нататък, а не за първите срещи обгърнати с романтика. :) По-скоро някакви по-фини меса! :)

Да метне риба на скарата, със салата ще е екстра. :)
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Авг 2015, 12:34

Сложно е, зависи бе и на кебапчетата няма нищо лошо, ако е някой мъж на народа, що да не? За който идеалът на света е мешена скара и ракия! :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот MerryPop » 10 Авг 2015, 13:24

Gorica23 написа:
Mon_ton написа:Наистина кебапчетата според мен са храна за по-нататък, а не за първите срещи обгърнати с романтика. :) По-скоро някакви по-фини меса! :)

Да метне риба на скарата, със салата ще е екстра. :)

Подкрепям, това е един от най-бързите и вкусни начини за посрещане на неочаквани гости, както и за малко по-различен тип срещи, за които пак няма време за готвене :D
MerryPop

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети