От известно време имам нов приятел, но все се срещаме по барове и ресторанти. Той също е ценител на добрата кухня и бих била благодарна за съвети и препоръки, с които да му покажа предимствата на домашния уют.

Lisica написа:Спагетите винаги са добро решение, с хубава салата и хубаво вино никой не би издържал на изкушението, а за бирата и картофите може да изчакате.
belleville написа:Lisica написа:Спагетите винаги са добро решение, с хубава салата и хубаво вино никой не би издържал на изкушението, а за бирата и картофите може да изчакате.
Ммм май ще е по-добре бира с картофи, спагетите не са особено лесни за хапване, а на кого ще му е ок да е омазан до уши пред гаджето, което сваля
Kaya написа:belleville написа:Lisica написа:Спагетите винаги са добро решение, с хубава салата и хубаво вино никой не би издържал на изкушението, а за бирата и картофите може да изчакате.
Ммм май ще е по-добре бира с картофи, спагетите не са особено лесни за хапване, а на кого ще му е ок да е омазан до уши пред гаджето, което сваля
Е, как да не са ок за хапване? Спагетите са нормална храна и всеки пораснал човек е редно да знае как да се храни, няма никакъв проблем в тях.
Все пак зависи какво искат. Аз си представям някакви брускети с хубав зеленчуков пастет, хубава салата, вкусна вечеря, знам ли.Важното е какво си представя наистина Горица, а иначе честито за гаджето
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта