Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
09 Юли 2015, 14:15
Когато нося токчета си взимам резервни ниски обувки, иначе не мога да издържа. За дънките съм съгласна, че качеството е важно, а и лятото ги пера след всяко носене.
09 Юли 2015, 16:13
На мен ми харесват как стоят, но рядко ги комбинирам де, защото е неудобно. Не се притеснявам, обличам ги само вечер такъв тип дрехи.
09 Юли 2015, 17:06
И аз съм забелязала, че някои жени толкова са свикнали с високите обувки, че на равни не могат да вървят, чак не си го обяснявам как сте стигнали до това заключение.
07 Сеп 2017, 16:24
Имам една приятлека, която винаги е на високи токчета, независимо къде е. Тя просто обича да ги носи, тръгва на почивка с цял антураж от обувки, всякакви токчета, всякакви и други там обувки, за да изглежда добре с всеки един тоалет.
07 Сеп 2017, 17:24
Според мен няма нищо по-страхотно от жена с хубава фигура, стройни крака и високи обувки. Ама за тази цел, ако не е щастливка и да има добър ген, трябва да се потруди във фитнеса или да наблегне на процедурите. Имам приятелка, която мотивацията и да влезе във форма, беше да сложи къса рокля и токчета! Да видиш в огледалото мечтаната визия е много зареждащо! Да видите колко беше щастлива, като сбъдна мечтата си.

А дали би навредило носенето на високи обувки и впити дрехи - зависи. Ако моделът е удобен и се чувстваш комфортно - мисля, че всичко е под контрол.
08 Сеп 2017, 11:51
На мен ми харесва комбинацията от тесни дънки и токчета, а отгоре някоя по-свободна блуза. Почти постоянно ходех така, преди, разбира се, сега залагам на удобните обувки.
Не мисля, че може да навреди на кръвотока, все пак всеки усеща как се чувства, ако има изтръпване и болка, подуване и т.н. значи нещо не е наред и всеки би взел мерки.
31 Май 2018, 17:33
По принцип високите токчета могат да доведат до деформация на краката, а впитите дънки до нарушение в кръвообращението и от там нататък редица други проблеми. Хубаво е да носиш такива дрехи от време на време, но не постоянно, за да не навредиш на здравето.
01 Юни 2018, 09:52
Blue_sky написа:По принцип високите токчета могат да доведат до деформация на краката, а впитите дънки до нарушение в кръвообращението и от там нататък редица други проблеми. Хубаво е да носиш такива дрехи от време на време, но не постоянно, за да не навредиш на здравето.
Така е, само че кой ти го спазва, добрият външен вид е преди здравето /
05 Юни 2018, 15:19
Добрият външен вид е пряко свързан със здравето. Аз като съм болна, веднага рефлектира върху кожата ми. Не е случаен изразът "Имаш болнав вид".