Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
08 Май 2018, 14:27
Хич не са невидими те грешките. просто сме се надявали да минем метър. Поне моите мъже така са се надявали. Не може то да ми се кълне в любов и да при праща палчета във фейса когато аз душата си изливам. е тая грешка е съвсем видима колкото и да звучи абсурдно.
08 Май 2018, 16:33
Понякога си затваряме очите, защото все още вярваме в любовта и в силните чувства, но реално не е точно така, с времето чувствата ни експлодират.
08 Май 2018, 17:40
M.Tasheva написа:Според мен еднообразието убива всичко, цялата тръпка на това да сте заедно, а и не трябва да се дава воля на някакви негативни емоции.
Съгласна съм, затова от време на време някой от двамата трябва да се сеща за щури неща, за едното време, да разнообрази връзката и да подсети всъщност кое ни привлича един в друг.
09 Май 2018, 17:02
"Хич не са невидими те грешките. просто сме се надявали да минем метър."
10 Май 2018, 10:08
не знам какво да кажа за тези грешки, винаги има нещо малко и дребно, което дразни. Просто не отделяме голямо внимание на виждането им.
14 Ное 2018, 12:50
Битовизмите, премълчаните думи. Нещата от ежедневието се трупат. Ако не се обсъждат и изчистват, става по-зле и по-зле.