Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Яну 2017, 10:50
lini_leni написа:Защо пък спагети, на тях какво им е?

Ако не ги ядеш правилно, те почват да се остъргват по брадата, да се въртят, да се пльоскат по лицето... може да бъде много конфузно накрая
29 Яну 2017, 09:22
Сещам се, че може би пача и шкембе чорба с много чесън, също не са много добра опция за среща.
30 Яну 2017, 15:12
Anka написа:lini_leni написа:Защо пък спагети, на тях какво им е?

Ако не ги ядеш правилно, те почват да се остъргват по брадата, да се въртят, да се пльоскат по лицето... може да бъде много конфузно накрая

И по дрехите си се сдобил с някое прекрасно петънце

. Спагетите са си за вкъщи, да си ги навиваш и лапаш както искаш

.
02 Фев 2017, 10:40
Аз съм на мнение, че едни спагети могат да се ядат и много чисто и изискано, поне аз лично нямам проблеми с тяхното ядене и навиване и т.н. ;) Може би всъщност, бих имала проблеми, ако са с много течен сос, иначе са си идеално хапване за първа среща, хем изискано, хем не ти става тежко, хем е вкусно, а и няма опасност от газове и подуване.
07 Фев 2017, 13:38
Pipilota написа:Аз съм на мнение, че едни спагети могат да се ядат и много чисто и изискано, поне аз лично нямам проблеми с тяхното ядене и навиване и т.н. ;) Може би всъщност, бих имала проблеми, ако са с много течен сос, иначе са си идеално хапване за първа среща, хем изискано, хем не ти става тежко, хем е вкусно, а и няма опасност от газове и подуване.

Ако не се ядат придружено със странни звуци, могат и да се получат работите.
07 Фев 2017, 14:32
На мен няма да ми пречи каквото и да си поръча една жена. По-добре да е естествена, с риск да се изцапа и да се притесни, отколкото да е някаква префъцунена и през пет минути да вика сервитьора и да изявява претенции.
12 Апр 2017, 14:21
Е колкото и да нямате претенции, всеки малко по малко се замисля как да се представи, не става на първа среща да ядете чесън със сланина нали..
20 Апр 2017, 12:57
В някои краища на България ядат много различни неща, които могат да не са привидно вкусни за другия и това може да се вземе също предвид. Сещам се да речем, за свински уши, които се ядат в централна България, но за един човек от морето това може да е много стряскащо. Затова и карантиите и странните израстъци е добре да не са поне на първата среща.
20 Апр 2017, 16:09
Аз не бих поръчал някаква риба, която изисква да й се почистват костите, такова ровене ще настане из рибата, из устата...
20 Апр 2017, 21:30
на първа среща и месо не си поръчвам, ям салата и се правя на много възпитана най-много някакви хапки - пилешки или кашкавал :)