Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
13 Юли 2015, 10:59
rabotnata pchela написа:Не знам до колко е истина, мой познат ми разказва за някакви негови познати хаха малко стана през 9 планини в 10-та, но приятели заминали в чужбина и в началото отишли в някаква секта, която давала стаи под наем, уж докато си намерят работа. Единия човек си намерил работа, махнал се от там, а другия останал. Спрял да говори, стоял само в сектата, продал си жилището в БГ и т.н. останал там.. тотално с промит мозък.

Не знам как става номера с това жестоко промиване на мозъка, сериозно!

Малко през 9 планини в 10-та, но това не е единичен случай. Умеят да промиват мозъците на хората, за това се иска голям талант и не знам колко малко мозък, че да се поддадеш.
13 Ное 2017, 13:35
Те са толкова добри психолози, знаят как да повлияят на човек, какво да му кажат, как да му го кажат, за да може да стане "неговата" както се казва.
13 Ное 2017, 20:23
Наистина знаят как да обработват! уж в смирение, уж с добри намерения и изведнъж се оказваш, че не знаеш утре кой ден е!
14 Ное 2017, 10:45
Защото си имат своите механизми, чрез които да объркат човек толкова, че да повярва в тяхната истина. мисля, че могат да повлияят и на хора с по-здрава психика, но пак зависи какви са му разбиранията на човек, той може да е пълен хахо, ама да не се поддаде.
12 Дек 2018, 17:02
Даже съм убедена в това. Те сигурно си проучват и следят първо хората, които да вербуват. Насочват се към хора със семейни проблеми, или такива, които трудно общуват и са често неразбрани.