Ползвал ли е някой кокосово масло за коса?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Ползвал ли е някой кокосово масло за коса?

Мнениеот Rali_hr » 13 Авг 2015, 10:53

ПО-скоро мисля за зимата да взема такъв продукт, засега косата ми е чудесна! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 14 Авг 2015, 12:50

Rali_hr написа:ПО-скоро мисля за зимата да взема такъв продукт, засега косата ми е чудесна! :)

Лятоот косата доста се изсушава от слънцеото, но ако ти е по-мазна сигурно затова сега се радваш на по-приятна коса, макар че от друга страна в жегата заради потта се омазнява по-бързо.
Аватар
Snejna

Мнениеот S_Milenska » 14 Авг 2015, 14:07

Lollipop написа:
S_Milenska написа:ЗНачи за лятото е идеално, дали ще е удачно да се мажа и преди да ида на морето с него?!

Защо да не, само че косата ти ще е постоянно мазна. :)

Няма ли след като е специален продукт за коса да не я държи постоянно мазна, както си прави обикновеното масло?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 14 Авг 2015, 15:45

На мен ми е странно ако отида на почивка и съм намазана с кокосово масло ще съм като зазидана в морето ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот moni.sparrow » 19 Авг 2015, 11:31

rabotnata pchela написа:На мен ми е странно ако отида на почивка и съм намазана с кокосово масло ще съм като зазидана в морето ;)

Как така зазидана? :roll:
moni.sparrow

Мнениеот maminka » 19 Авг 2015, 16:20

rabotnata pchela написа:На мен ми е странно ако отида на почивка и съм намазана с кокосово масло ще съм като зазидана в морето ;)

Абе не, ама може да се образуват някакви кръгове около тебе да започнат да плуват на повърхността :mrgreen:
maminka

Мнениеот Грохот » 21 Авг 2015, 11:41

чувала съм, че помага да не се омазнява толкова косата, вярно ли е :roll:
Грохот

Re: Как действа и как да действаме с кокосовото масло върху косата, дайте идеи?!

Мнениеот mimeto90 » 26 Авг 2015, 15:13

Elica написа:
S_Milenska написа:Аз съм си правила маска с кокосово масло. Разтопих го на водна баня и го затоплих там - трябва да е меко маслото, след това навлажняваш косата, втриваш с памук в корените по целия скалп, слагаш си топла влажна кърпа на главата за 15мин. Отмива се добре след това с шампоан. Кокосовото масло е много мазно и може да мине много време, докато го отмиеш, ако се намажеш по умотворение с него. А може и за продължителен ефект да си сложиш 1 лъжичка разтопено масло в балсама си.:)

Доста сложно изглежда, дали наистина си струва, толкова ли е чудотворно кокосовото масло? Моята коса до скоро беше адски мазна, а напоследък е много суха! Мога да не се къпя със седмици. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

М, няма смисъл да се къпем, само ресурс хабим :lol: Но опитай, със сигурност не може да ти навреди, а и със сигурност ще заздрави косъма :!: ;)
mimeto90

Re: Как действа и как да действаме с кокосовото масло върху косата, дайте идеи?!

Мнениеот Elica » 16 Ное 2015, 16:45

:rolling: Ако се осланям на идеята да не се къпя не знам направо за околните каква радост ще е :) Но и аз мисля да пробвам малко да си заздравя косата, че през зимата става по-чуплива сякаш и по-изтощена.
Аватар
Elica

Мнениеот Slavena » 16 Ное 2015, 16:51

В магазините има толкова много маски за коса и за по 3-4 лева,а в ие кокосово масло, което да ви прави косите мазни и грозни, после как ще кажете че сте се къпали, като ще приличате на всичко друго, но не и на изкъпани. :lol:
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим