Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Авг 2015, 12:40
rabotnata pchela написа:Мисля, че и патката и мацката са еднакво хубави и ефектни!

на мен много ми харесват тези цветове, но не мисля, че са подходящи за мен, а и за някой, който е минал 20-те години.

това е смешно, това са предразсъдъци, които превръщат обществото ни в роботи, много ясно, че е подходящо за всякаква възраст, какъв е проблемът една жена да изглежда различна, весела, готина на 30?
13 Авг 2015, 14:13
А на 45 нормално ли е според теб да изглежда по този начин?!?!?!?
17 Авг 2015, 15:03
svetlozara написа:А на 45 нормално ли е според теб да изглежда по този начин?!?!?!?

Ама това си зависи единствено от лайфстайла на човек и по какъв начин възприема себе си, какво като на 45 имаш зелени кичури...
18 Авг 2015, 16:56
Ако се замислите преди по улиците колко често бабите си боядисваха сини косите, не зная що за мода беше това, но си беше факт
26 Авг 2015, 19:37
Аз съм си правила косата лилава няколко пъти. Като ползвах перманентна боя лилавия цвят за около седмица се превърна в червен и си ходих червена докато боята се отми. Ползвах и полу-перманентна боя. Ефекта остана за около 2-3 седмици, но лилавото наистина е лилаво. Перфектния оттенък получих обаче само с пиоктанин, той остана 2-3 седмици, но много цапа. Бонуса на пиоктанина е че не уврежда косата по никакъв начин та даже и напротив.
Инъче тези:
http://www.natamno.com/categories/%D0%9 ... %81%D0%B0/са доста ефективни.
За да постигнеш цветовете от снимката обаче трябва косата ти да е много светла. Също така съм 90 на 100 сигурна че ефекта на снимката е постигнат с това:
http://www.tinydeal.com/4-in-1-temporar ... 10516.htmlно не знам какъв е ефекта спрямо това дали ще ти увреди косата ли не.
Прави се както искаш важното е ти да се харесваш!
03 Юни 2016, 10:15
Много ми харесват сега светлите приливащи коси, ама голямо изсветляване трябва преди това, а не знам адли съм готова на такова третиране на косата... :)
28 Юли 2016, 11:46
Предполагам имаш предвид тези и отенъците. Такива неща само при в хубав фризьорски салон - хем да изсветляват с качествени и щадящи продукти, хем колорист да може да направи наистина цвета ,който искаш.
28 Юли 2016, 16:10
С тези цветове и отенъци доста трябва да се поддържа косата и постоянно да се третира, а колкото да са щадящи и качествени продуктите, мисля, че ще се отрази на косата такава прическа.
28 Юли 2016, 16:39
Е ся последният хит е косата отгоре да е черна, пък като се метна на едната посока да се разкриват ярки цветове и на другия пак други.