Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Наистина ли е възможно да се облекчават болките с конопено въже и откъде да го набавим?

22 Авг 2015, 19:10

Искам да ви кажа ,че и аз съм чувала за конопеното въженце.Закупих си случайно от един пазар на кълбо.Бях учудена,но това е сергия за продажба на стари войнишки дрехи и посуда .Тук в нета съм виждала ,че го плетат на плитка, дебела около един пръст и си го връзват на талията или където има болка.Преди 5-6 години и аз си бях вързала но само един кат като връвчица.Не ми пречеше да го нося дълго време,но явно неправилно съм ползвала.Сега смятам да си вържа на коляното,където ме боли Не мога да обясня как действа ,нещо като магнитните наколенки или космодиска, изтегля нещо отрицателно от организма

Re: Наистина ли е възможно да се облекчават болките с конопено въже и откъде да го набавим?

24 Авг 2015, 14:34

ceca301@abv.bg написа:Искам да ви кажа ,че и аз съм чувала за конопеното въженце.Закупих си случайно от един пазар на кълбо.Бях учудена,но това е сергия за продажба на стари войнишки дрехи и посуда .Тук в нета съм виждала ,че го плетат на плитка, дебела около един пръст и си го връзват на талията или където има болка.Преди 5-6 години и аз си бях вързала но само един кат като връвчица.Не ми пречеше да го нося дълго време,но явно неправилно съм ползвала.Сега смятам да си вържа на коляното,където ме боли Не мога да обясня как действа ,нещо като магнитните наколенки или космодиска, изтегля нещо отрицателно от организма

Сигурна ли си, че е бил истински коноп, а относно ползването чух, че трябва да се държи на болното място само докато има власинки по самия коноп, след това не зная защо става негоден :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2