Наистина ли с гривната с феромони ще привлека жена?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Наистина ли с гривната с феромони ще привлека жена?

Мнениеот pravilno » 07 Мар 2016, 11:37

rabotnata pchela написа:
Ulrica написа:Пробвай, само да не привлечеш оси и комари... :grin:

Ако са женски, пак ще го броим! Аз наиситна съм много привлчена от идеята за тези гривни, за да разбера дали наистина биха ме привлекли. Мога да подаря на приятел ерген и да гледма, дали ще има ефект, ако почнем всички жени да му наскачаме, значи има смисъл от тях. :lol:
Но си мисля, че той ако си е дебил то няма да м у помогнат гривните изобщо. ;) :mrgreen:

Лошо ще е, ако всички осъзнават какъв дебил е, но да не могат да му устоят заради проклетата гривна :mrgreen: !
pravilno

Мнениеот Slavena » 12 Апр 2016, 10:49

Ee, то това ще е вече някакво разгонване, за да не виждаш, че еолигофрен и му се лепнеш зарди гривната.
Slavena

Мнениеот roksana » 15 Апр 2016, 16:17

Необяснимо е действието на феромоните :mrgreen: . Не ви ли се е случвало да ви привлича сексуално някой, с който не бихте се хванали иначе?
roksana

Мнениеот Elica » 21 Апр 2016, 15:14

roksana написа:Необяснимо е действието на феромоните :mrgreen: . Не ви ли се е случвало да ви привлича сексуално някой, с който не бихте се хванали иначе?

Хмм, не! :) Сякаш винаги предпочитам да ме омая и в другия смисъл и след това мога да се привличам сексуално, или дори ако се е случвало, може би не бих се отдала чак напълно. :)
Аватар
Elica

Мнениеот analizatorka » 21 Апр 2016, 16:23

Elica написа:
roksana написа:Необяснимо е действието на феромоните :mrgreen: . Не ви ли се е случвало да ви привлича сексуално някой, с който не бихте се хванали иначе?

Хмм, не! :) Сякаш винаги предпочитам да ме омая и в другия смисъл и след това мога да се привличам сексуално, или дори ако се е случвало, може би не бих се отдала чак напълно. :)

Хм, интересна формулировка! Какво означава не бих се отдала напълно? :oops: :lol:
Ситуации всякакви. Само един път ми се е случвало да срещна човек, с който все бяхме на нож, но страшна химия имаше помежду ни. Може да е носил гривна, знае ли човек :lol: .
analizatorka

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Апр 2016, 09:28

ЕЛи и аз да ти акжа и с 10 гривни да е не бих скочила в леглото ;)) Много си държа на моето и някакви си химии не могат да ме накарат после да се чувствам като нали да... :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот mamina » 28 Апр 2016, 12:26

Аз разчитам на собствените си феромони :lol: . Тези гривни са за заблуда на неуспелите да свалят някоя мадама мъже. Аз не бих им се доверила.
mamina

Мнениеот Gold » 04 Май 2016, 12:29

По-вероятно е да я привлечеш с гривна с диаманти :lol:
Gold

Мнениеот pavleta » 04 Май 2016, 15:32

Gold написа:По-вероятно е да я привлечеш с гривна с диаманти :lol:

Зависи от жената, може да не скача като кученце пред гривна от диаманти.
pavleta

Предишна

Назад към Зона за мъже