Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
21 Окт 2015, 10:40
Звучи обаче много вкусно, но нещо, което ме притеснява, изсушаването достатъчно ли е, за да не се развалят продуктите?
22 Окт 2015, 08:15
Monika_Spasova написа:Звучи обаче много вкусно, но нещо, което ме притеснява, изсушаването достатъчно ли е, за да не се развалят продуктите?

Да, защо ад не

Е вече не може никой да си направи трахана в това влажно време, но топлите месеци бяха идеални и тя изсъхва.

А
28 Фев 2017, 18:03
Това не съм го и чувала, къде го правят? Доста сложно ми изглежда и пипкаво.
25 Май 2017, 14:45
Как така къде я правят, това е характерно и за България дори, а тази рецепта е на някои региони в Гърция. И аз я обичам, удобство е, защото , когато няма нищо за ядене, просто забъркваш с малко масло и сирене и имаш вече осигурен обяд.
10 Дек 2017, 13:30
Току що обядвахме трахана и случайно попаднах в този форум. Не познавам друга освен кипърската трахана - тя се прави само от пшеница и мляко.Домашната е на неправилни парчета, тази от магазина има определени форми.Накисва се за около два часа, след това се долива с вода и се вари до готовност. Добавя се само сол на вкус и халуми на малки парчета. Има консистенция на каша, леко кисела и много вкусна.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.