borkova написа:Не съм опитвала по-нетрадиционно сирене от синьото. И то ми идва в повече даже . Като знам, че има и много по-миризливи от него...
Yarost написа:Локуме, щом обичаш, в момента има промоция на такива сирена в седмицата на Баварска кухня във Фантастико. Има ги тези с трюфели, с рукола, с билки... разните там синьо, камембер и тн.
marsu написа:Обожавам Бри и Пармезан, това са ми любимите сирена, въпреи че са силни като аромат и всичко, мога да ги ям, без нищо в допълнение на тях. за мен пармезана е най-вкусното сирене на света, но - безбожно скъпо!
bojo_kolev написа:Пармезанът много ми е натрапчив и колкото и да е тънко настърган, пак си го усещам . Онзи ден в работата имаше събиране и донесоха едно плато със сирена. Някои за първи път ги опитвах, но всички много ми харесаха и сега ще взема да потърся от големите хипермакети да си взема по няколко резенчета от всеки вид.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта