Как да го зарежеш безболезнено...

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот spend » 12 Окт 2011, 09:56

Изображение
Никой не обича разделите. Оказва се, че хората в Китай дори са готови да платят сериозна сума, за да може някой друг да им свърши мръсната работа. В азиатската държава съществуват цели компании, които предлагат платени пакети с услуги, благодарение на които някой доставя лошата вест на човека, когото искаш да зарежеш по телефона, чрез sms или по електронната поща. Най-луксозният пакет включва зарязване на живо и подаръци, които да смекчат удара. Но докато тази услуга пристигне по нашите географски ширини, ние имаме за теб кратък списък с идеи да направиш раздялата възможно най-лесна. Още по-якото е, че са напълно безплатни! Опитай само една от тях, ако искаш нещата да се случат бавно и постепенно или използвай три или четири наведнъж, за да финализираш сделката.

1. Обясни му, че си фен на скротумите без сбръчкана кожа. С нагрята ютия в ръка.

2. Упражнявай новия си подпис с „омъженото си име“ върху салфетката му. На първата ви среща.

3. Изпусни iPad-а му. Два пъти.

4. Смени десктопа на телефона му със снимка на теб и новото ви кученце. ИЗНЕНАДААА!

5. Остави касовата бележка за пенис колана, който току що поръча, на нощното му шкафче.

6. Всеки път, когато се обади майка ти, му подавай телефона. „За да си наваксат“.

7. Разкажи му колко е странно, че всичките ти бивши гаджета сега си живеят щастливо... Като гейове.

8. Изпиши „Обичам те“ в чинията му... със сдъвкана храна.

9. Кажи му, че идеалната сватба за теб е като тази на Ким Кардашиян, само че малко по-шумна.

10. Отказвай да споделяш храна.

11. Намери майка му в Skype и си пиши възможно най-често с нея. Веднага щом се запознаете.

12. Настоявай всеки месец да изисква от мобилния си оператор подробни разпечатки на разговорите му. И да пристигат на твоя адрес.

13. Направи си среща с него някъде около пробната на магазин за дамско бельо. И не се появявай.

14. Забрани му излизанията по мъжки.

15. Кажи му да резервира уикенда си, защото си планирала „забавления“. След това дръпни пердетата и извади цялата си колекция от DVD-та с филми на Джерард Бътлър.
Аватар
spend
 
Мнения: 109
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 14:10

10 причини да го зарежеш

Мнениеот d_2 » 12 Окт 2011, 10:17

За тези, които още се чудят...Ето ви десет причини, че е време да сложите "КРАЙ".
Изображение

1. Последния път, когато го видя да излиза от общия ви дом, ти каза, че отива до магазина за цигари. Това беше преди три дни.
2. Звъниш му на мобилния, но отсреща вдига мъж, който ти обяснява, че номерът е сменен.
3. Звъниш на мобилния му, но отсреща вдига женски глас и не желае да ти обясни нищо.
4. Той не просто е забравил, че днес имате годишнина, а дори те пита това връзка ли е изобщо.
5. Виждаш го да върви по улицата, хванат за ръка с друго момиче и има наглостта да ти каже, че това е братовчедка му.
6. Безработен е, ти го издържаш, но това въобще не му пречи да следи всички сериали по телевизията.
7. Упорито се опитва да те убеди, че е жизненоважно за заздравяване на връзката ви да пробвате тройка с най-добрата ти приятелка.
8. Казал ти е, че не желае да се обвързва.
9. Смята душ-гела и гъбата за баня за свои смъртни врагове.
10. Започва деня си с водка с бира и го приключва... с каквото дойде.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот amfibiq » 13 Окт 2011, 22:05

Изображение
Лесно е да се намери мъж. Много по-трудно е да го изхвърлите от живота си, така че раздялата да мине безболезнено. Разбира се, може да минете по баналния път. Да кажете, че сестра му е дебела крава, открито да флиртувате с най-добрия му приятел, да полеете любимия му костюм с червено вино и случайно да си спомните това преди важно съвещание, от което зависи кариерата му. Може също да не готвите, да не перете и да престанете да се грижите за себе си. Но ние, жените, се славим като особено умни, тактични и крайно изобретателни. Разрушителните методи обикновено са ни чужди и предпочитаме по-хитри тактики. Ето и някои от тях:

Принуда и заплаха
Притискайте го колкото се може по-често. Не иска да идва с вас на вилата при майка ви? Не желае да посвети почивния си ден на разпродажбата в най-близката модна къща? Не може да изгледа с вас любимия ви сериал? Притиснете го като в боксова среща.

Удар отляво -намилайте му как по цял ден работите, грижите се за домакинството, стараете се да го очаровате, а той не иска да посети майка ви. Удар отдясно - кажете му, че като го мързи да отиде с вас в магазина с намалението, ще сте принудена да си купите нещо много скъпо. Попитайте къде са обещаните ви преди половин година звезди, след като и един сериал не желае да изгледа с вас. И нокаут: „Котенце, нали знаеш колко съм слаба и беззащитна. Нима моят герой е способен да остави своето момиче без нова дрешка и любим сериал. Прощавам ти за последен път".
Нима психиката и сърдечносъдовата система на мъжа е способна да преживее това? Принуда, заплаха и отново принуда. Колкото повече уловки измислите, толкова по-добре.

Усъмнявайте се
Поставяйте под съмнение нещата, които върши. Понякога дори може да си позволите да го унизите. Не се притеснявайте - правете забележки колкото се може по-често и резултатите ще бъдат налице. Ето и няколко примерни реплики. „И какво намерих в теб? Нито си Брад Пит в лицето, нито умът ти е като на Айнщайн". Произнасяйте това задължително в присъствието на негови приятели. „Работата ти ме интересува толкова, колкото портретът на чичо ти". За по-голям ефект може да измислите няколко дежурни фрази, които да подхождат на всичко, което става за критикуване: времето, филмите, книгите, външността на красиви момичета, приятелите и роднините на партньора ви, маниера му на шофиране.

Прибегнете и до хитра уловка -накарайте го да ви купи дамски превръзки. Той едва ли ще изяви желание да направи това, така че му демонстрирайте всички симптоми на предменструалния синдром. А когато ви донесе желаното средство, му се скарайте. „Какво си ми купил? На тези превръзки са означени само две капки, не ползвам такива".

Преструвайте се
Устройте в дома му истинска пиеса - играйте и се преструвайте. Не е необходимо да сте прекалено усърдна - колкото по-явно е притворството ви, толкова по-добре. Направете се, че безумно харесвате майка му, която постоянно ви поучава, че обожавате футбола и особено продълженията, а пък мириса на пот ви харесва повече от аромат на „Кензо".

Задавайте много въпроси

По възможност те трябва да са глупави. Позвънете му по време на важно съвещание. Когато той прошепне в слушалката: „Звънни ми по-късно", наивно се поинтересувайте: „А ти какво правиш?". Ето още няколко работещи въпроса: „Мили, дебела или съм?", „В това езеро има ли акули?", „Искаш ли нещо да ми кажеш?", „Защо ме обичаш?". Много важен е моментът, когато ще подхвърлите репликата. Най-доброто време е преди сън или докато мъжът върши важна работа, изискваща концентрация.

Емоционалността -път към успеха
Определили сте си романтична вечеря? Отлично! Два дни прели това започнете ла се оплаквате от счупения си нокът. По време на вечерята си спомнете, че не сте си сложили от правилното червило, и се нацупете. Може също да придадете на лицето си израз на пълна безнадеждност, да изхлипате и да закършите ръце. По пътя към дома си се възхищавайте от всеки детайл от тоалета на брюнетката от съседната маса. Изведнъж се разплачете, споменавайки, че вие никога няма да изглеждате толкова добре.

Ревнувайте системно
В момента, в който партньорът ви обърне внимание на особа от вашия пол, пристъпете към изясняване на отношенията си, дори това да е 70-годишната съседка от горния етаж: "Защо я гледаше така? Да не сте имали нещо помежду си?". Колкото по-шумен е скандалът, толкова по-малко ще търпи мъжът. Постоянно миришете дрехите му, оглеждайте ги за наличие на женски косми, щателно контролирайте телефона и пощата му. После се заровете в леглото, без да му давате възможност да се оправдава, и заспете здрав сън. На сутринта се дръжте, все едно нищо не се е случило.
Аватар
amfibiq
 
Мнения: 29
Регистриран на: 13 Окт 2011, 21:32

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот Sofito » 18 Окт 2011, 22:59

Просто му обясни каква е ситуацията поради която не искаш да си с него
Sofito
 
Мнения: 53
Регистриран на: 18 Окт 2011, 21:57

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот valiart » 19 Окт 2011, 23:18

Разделите са нещо ужасно и винаги са болезнени. Казват, че една раздяла е една малка смърт...
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 23:20

Има мъже, които трябва да се зарязват БОЛЕЗНЕНО.
Violetta
 
Мнения: 466
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот d_2 » 21 Окт 2011, 10:37

Violetta написа:Има мъже, които трябва да се зарязват БОЛЕЗНЕНО.


Така е. Има някои, които не трябва да ги Зарязваш, а да ги НАРЯЗВАШ! :lol: :twisted:
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот Bella » 21 Окт 2011, 10:58

d_2 написа:
Violetta написа:Има мъже, които трябва да се зарязват БОЛЕЗНЕНО.


Така е. Има някои, които не трябва да ги Зарязваш, а да ги НАРЯЗВАШ! :lol: :twisted:

Ауууу каква агресия, що бе d_2? Какво са ти направили милите "божикравички"?
Аватар
Bella
 
Мнения: 233
Регистриран на: 20 Сеп 2011, 15:17

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот big boss » 21 Окт 2011, 13:25

Violetta написа:Има мъже, които трябва да се зарязват БОЛЕЗНЕНО.

Също и толкова жени,няма безболезнено разделяне и с това се приключва темата.
big boss
 
Мнения: 120
Регистриран на: 21 Окт 2011, 13:18

Re: Как да го зарежеш безболезнено...

Мнениеот Greenfly » 21 Окт 2011, 14:06

big boss написа:
Violetta написа:Има мъже, които трябва да се зарязват БОЛЕЗНЕНО.

Също и толкова жени,няма безболезнено разделяне и с това се приключва темата.

Безболезнено е за онзи, чиито чувства са ампутирани .Напълно те подкрепям big boss няма безболезнена раздяла!
Аватар
Greenfly
 
Мнения: 20
Регистриран на: 24 Авг 2011, 12:34

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта