15 Мар 2016, 13:59
Malina написа:penelopa написа:Отказвам се без проблем!
ОФ, много е хубаво така, но на мен ми е много трудно да съм без интернет, първата ми работа сутрин е да отворя фейсбука да видя дали някой нещо е казал, усещам, че съм пристрастена и не знам дали мога да спра цялата тая история.
15 Мар 2016, 14:03
Jully написа:Malina написа:penelopa написа:Отказвам се без проблем!
ОФ, много е хубаво така, но на мен ми е много трудно да съм без интернет, първата ми работа сутрин е да отворя фейсбука да видя дали някой нещо е казал, усещам, че съм пристрастена и не знам дали мога да спра цялата тая история.
Аз не използвам, точно заради опасения да не ми изяжда цялото време, защото е откачено да си губим времето за хора, с които не се виждаме и реално не се интересуваме от тях.
15 Апр 2016, 11:49
15 Апр 2016, 13:06
14 Май 2016, 12:57
Anka написа:Аз не се застоявам с часове вътре да гледам, ама все го отварям, често за по кратко. Голяма е краста.
14 Май 2016, 14:22
16 Май 2016, 10:28
01 Юли 2016, 14:28
pavleta написа:Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето.Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?
04 Юли 2016, 15:47
Monika_Spasova написа:pavleta написа:Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето.Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?
Спри си интернета на телефона за начало,така ще имаш фейсбук, когат си на компютър само :)
04 Юли 2016, 15:52
sofi_black написа:Monika_Spasova написа:pavleta написа:Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето.Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?
Спри си интернета на телефона за начало,така ще имаш фейсбук, когат си на компютър само :)
Моника, ти говориш за революция направо! Хората са съгласни да плащат какви ли не такси, но да имат интернет
. Като ни стане скучно какво да правим, ако не можем да си ровим в телефона
?