Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
19 Авг 2016, 15:45
Някак сио естествено започнах да прекарвам все по-малко време в мрежата, вече не е така интересно там и няма кой знае какво да се види.
23 Авг 2016, 15:53
Krum написа:Някак сио естествено започнах да прекарвам все по-малко време в мрежата, вече не е така интересно там и няма кой знае какво да се види.
да, сякаш омръзва с времето и все по-малко интересно става в тоя фейсбук. :)
24 Авг 2016, 09:52
и аз забелязвам, че вече не ми липсва стоенето във фейсбук. Всички снимки, сякаш вече съм ги виждала. Дори в повечето случаи ми излизат неща, от страниците, които съм харесала, отколкото публикации на приятелите ми. Ами доскучава. Май скоро бих се отказала.
26 Авг 2016, 15:11
fawla написа:и аз забелязвам, че вече не ми липсва стоенето във фейсбук. Всички снимки, сякаш вече съм ги виждала. Дори в повечето случаи ми излизат неща, от страниците, които съм харесала, отколкото публикации на приятелите ми. Ами доскучава. Май скоро бих се отказала.
И на мен ми доскучава и нямам потребност, не си пиша с никой, не разглеждам нищо, имам го, защото го имам.
26 Авг 2016, 15:38
Е чак да не мога да се откажа. :) може би ще си пренеса разговорите на друго място и пак ще си прекарвам добре, дори и да не стоя да гледам снимки. Преди как живеехме без него :)
26 Авг 2016, 17:15
Абе на мен си ми е краста, не знам за вас. :) Обичам да си зяпам и да си раглеждам. Сигурно ще ми ем ноого трудно да се откажа от мрежата. :)
29 Авг 2016, 09:45
Вкъщи през почивните дни хич и не се сещам за фейсбук и интернет и не ме гложди или да ми липсва. И от тази боза има нужда да почине човек

.
31 Авг 2016, 13:53
И аз не го използвам толкова, колкото преди. Преди държах едва ли не всичко да споделя там, сега от време на време се случва да покажа нещо

Но си разглеждам, забелязала съм, че толкова страници съм харесала и толкова съм избутала интереса ми към публикациите на приятели, че почти не ги виждам.
01 Сеп 2016, 16:57
Гъдел си е фейсбук, като наблюдавам хората, всеки се вторачил в телефона си и цъка из фейса. Независимо на колко години е, няма тийнейджър, няма възрастен. Малко тъжно ми става като го виждам това.
07 Фев 2017, 13:15
BeenieGal написа:Гъдел си е фейсбук, като наблюдавам хората, всеки се вторачил в телефона си и цъка из фейса. Независимо на колко години е, няма тийнейджър, няма възрастен. Малко тъжно ми става като го виждам това.
Нормално е това за наши дни, а и си е начин да убиеш време, особено, докато чакаш някъде, или пред някой кабинет. Но понякога е смешно, като погледнеш как всеки е вторачен във фейсбука.