Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мислите ли, че можете да се откажете от Фейсбук?

19 Авг 2016, 15:45

Някак сио естествено започнах да прекарвам все по-малко време в мрежата, вече не е така интересно там и няма кой знае какво да се види.

23 Авг 2016, 15:53

Krum написа:Някак сио естествено започнах да прекарвам все по-малко време в мрежата, вече не е така интересно там и няма кой знае какво да се види.

да, сякаш омръзва с времето и все по-малко интересно става в тоя фейсбук. :)

24 Авг 2016, 09:52

и аз забелязвам, че вече не ми липсва стоенето във фейсбук. Всички снимки, сякаш вече съм ги виждала. Дори в повечето случаи ми излизат неща, от страниците, които съм харесала, отколкото публикации на приятелите ми. Ами доскучава. Май скоро бих се отказала.

26 Авг 2016, 15:11

fawla написа:и аз забелязвам, че вече не ми липсва стоенето във фейсбук. Всички снимки, сякаш вече съм ги виждала. Дори в повечето случаи ми излизат неща, от страниците, които съм харесала, отколкото публикации на приятелите ми. Ами доскучава. Май скоро бих се отказала.

И на мен ми доскучава и нямам потребност, не си пиша с никой, не разглеждам нищо, имам го, защото го имам. :roll:

26 Авг 2016, 15:38

Е чак да не мога да се откажа. :) може би ще си пренеса разговорите на друго място и пак ще си прекарвам добре, дори и да не стоя да гледам снимки. Преди как живеехме без него :)

26 Авг 2016, 17:15

Абе на мен си ми е краста, не знам за вас. :) Обичам да си зяпам и да си раглеждам. Сигурно ще ми ем ноого трудно да се откажа от мрежата. :)

29 Авг 2016, 09:45

Вкъщи през почивните дни хич и не се сещам за фейсбук и интернет и не ме гложди или да ми липсва. И от тази боза има нужда да почине човек :mrgreen: .

31 Авг 2016, 13:53

И аз не го използвам толкова, колкото преди. Преди държах едва ли не всичко да споделя там, сега от време на време се случва да покажа нещо :mrgreen: Но си разглеждам, забелязала съм, че толкова страници съм харесала и толкова съм избутала интереса ми към публикациите на приятели, че почти не ги виждам.

01 Сеп 2016, 16:57

Гъдел си е фейсбук, като наблюдавам хората, всеки се вторачил в телефона си и цъка из фейса. Независимо на колко години е, няма тийнейджър, няма възрастен. Малко тъжно ми става като го виждам това.

07 Фев 2017, 13:15

BeenieGal написа:Гъдел си е фейсбук, като наблюдавам хората, всеки се вторачил в телефона си и цъка из фейса. Независимо на колко години е, няма тийнейджър, няма възрастен. Малко тъжно ми става като го виждам това.

Нормално е това за наши дни, а и си е начин да убиеш време, особено, докато чакаш някъде, или пред някой кабинет. Но понякога е смешно, като погледнеш как всеки е вторачен във фейсбука.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7