Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Помагат ли татковците в отглеждането на бебето?

14 Окт 2015, 12:13

Нямам деца и съм далеч от тези години, но мога да споделя какво е било с мен, когато бях малка. Нямам спомен с баща мида сме ходили някъде, единствената ни семейна разходка е била само и единствено единствена. :lol: Не се е повтаряло, даже не знам как е станало и толкова! :) Майка ми ми е разказвала, че като бебета веднъж е тръгнал на разходка с нас и в края на квартала решил че не му се идва и се прибрал. :roll:

14 Окт 2015, 13:27

Със сигурност трябва да изпитват истинско удоволствие, ако се грижат за децата си, иначе не си заслужава никоя жена да им ражда дете. Децата са специални и имат нужда от внимание, за да станат истински хора. :)

14 Окт 2015, 23:01

Да споделя и аз моя опит с помощта на таткото. В никакъв случай не мога да се оплача от него и грижите за малката. От бебе и сменя памперсите, храни я, гледа я когато не мога аз, излизат на разходка с колата. Сутрин я слага на гърнето, когато може разбира се. Дори и да съм в къщи пак се занимава с нея. Сега като по - голяма като го види да излиза навън взима си обувките и иска и тя. Така, че аз не мога да се оплача от нашия татко.

16 Окт 2015, 16:50

megi_mk написа:Да споделя и аз моя опит с помощта на таткото. В никакъв случай не мога да се оплача от него и грижите за малката. От бебе и сменя памперсите, храни я, гледа я когато не мога аз, излизат на разходка с колата. Сутрин я слага на гърнето, когато може разбира се. Дори и да съм в къщи пак се занимава с нея. Сега като по - голяма като го види да излиза навън взима си обувките и иска и тя. Така, че аз не мога да се оплача от нашия татко.

Това е страхотно, но май такива татковци са по-скоро рядкост. :) Но нека да има повече и с времето това да не се променя.

16 Окт 2015, 17:20

Страхотно е да чуя, че има татковци, които обичат да прекарват време с децата си!

17 Окт 2015, 10:12

И аз се радвам, че двамата се разбират добре и си угаждат един на друг(е повече таткото на малката, ама това е разбираемо) ;)

18 Окт 2015, 16:33

megi_mk написа:И аз се радвам, че двамата се разбират добре и си угаждат един на друг(е повече таткото на малката, ама това е разбираемо) ;)

Днао да продължава така! Трудно е с израстването на децата искат игри, занимания, а на родителите хич не им се играе ни с кукли ни с каквито и да са били други глупости. :mrgreen:

18 Окт 2015, 17:06

Pipilota написа:
megi_mk написа:И аз се радвам, че двамата се разбират добре и си угаждат един на друг(е повече таткото на малката, ама това е разбираемо) ;)

Днао да продължава така! Трудно е с израстването на децата искат игри, занимания, а на родителите хич не им се играе ни с кукли ни с каквито и да са били други глупости. :mrgreen:

Точно това е работата на родителите, да създадат на децата си интересни занимания, които да ги развиват и обогатяват, но колко от тях стигат до там... :( :(

18 Окт 2015, 17:34

Работата на родителите е да родят по 2 деца, които да се занимават сами. :mrgreen:

19 Окт 2015, 11:46

Еее, все намирате за какво да се оплаквате, аз лично мога да кажа, че много помагам, кой какво прави аз помагам и това е. :lol: Но съм и на мнение, че след като женат апо цял ден дреме вкъщи трябва да може да го гледа. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5