Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
19 Окт 2015, 12:22
Нашето бебе още не се е родило, но аз помагам какво да се прави, отсега масажирам краката на жената и съм се надъхал да съм супер татко, да видим какво ще стане
19 Окт 2015, 13:00
Andrey написа:Нашето бебе още не се е родило, но аз помагам какво да се прави, отсега масажирам краката на жената и съм се надъхал да съм супер татко, да видим какво ще стане

Според мен няма как да имаш план за супер татко, но е добре да си имаш изградена собствена философия за нещата и да имаш идея как да я предадеш по възможно най-правилния начин, а не да го лигавиш до 5 годишна възраст и като стане на 7 да се сетиш, че е добре да се стегне!
19 Окт 2015, 13:16
Ох, как искам и нашия татко така да ми помага и да я глези и да ѝ се радва, но не се получава. Той вечно е уморен, сеща се само за игрите, но за хранене и преобличане винаги пасува.
11 Ное 2015, 12:46
Mon_ton написа:Ох, как искам и нашия татко така да ми помага и да я глези и да ѝ се радва, но не се получава. Той вечно е уморен, сеща се само за игрите, но за хранене и преобличане винаги пасува.
Явно е време да започнеш да го оставяш сам с нея и на бързо ще се научи.
11 Ное 2015, 15:24
Мони, постарай се да оставяш малката малко повече на грижите на таткото и си почивай, иначе ще ти става все по-тежко, а тепърва започна майчинството ти и щом от сега се чувстваш зле не знаеш просто какво те очаква по-нататък. Няма да ти става изобщо по-лесно.
25 Ное 2015, 16:02
Трябва да се помага, но с граници, жените често прелакявате с глезенето и се оказва, че мъжа трябва да свърши всичко, да се прибере, да се грижи за детето, да измие чиниите, а жената да сготви пържени яйца!
06 Мар 2016, 12:08
silver933 написа:Трябва да се помага, но с граници, жените често прелакявате с глезенето и се оказва, че мъжа трябва да свърши всичко, да се прибере, да се грижи за детето, да измие чиниите, а жената да сготви пържени яйца!
Дали наистина има много такива, макар че имам едни познати, които жената вечно се оправдава с нещо, у тях кочина и се налага мъжа да чисти и то не единични случаи са това.
07 Мар 2016, 09:39
Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим.
21 Апр 2016, 14:45
pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим.

Защо мъжете толкова ги е страх от тези памперси?! Сякаш те не ходят до тоалетната.. :) Може ли да ги е гнус от малките беебта :)
21 Апр 2016, 15:54
fawla написа:pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим.

Защо мъжете толкова ги е страх от тези памперси?! Сякаш те не ходят до тоалетната.. :) Може ли да ги е гнус от малките беебта :)
Наистина не е приятно, но чак пък толкова

. В интернет гледах един клип точно с такъв татко. Горкия, той само като погледнеше към памперса и почваше да му се повдига

.