Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъдеш джентълмен, но не и досадник?!

18 Окт 2015, 14:03

Според мен в началото това е съвсем нормално да се прави по-често и във всяка ситуация да си готов да покажеш джентълменската си същност, с времето, когато улегнат нещата по-добре е да разредиш тези прояви, като пак ги правиш, но така че да ги оценява самата госпижица, а не да го приема като на готово!

18 Окт 2015, 16:06

borkova написа:Според мен в началото това е съвсем нормално да се прави по-често и във всяка ситуация да си готов да покажеш джентълменската си същност, с времето, когато улегнат нещата по-добре е да разредиш тези прояви, като пак ги правиш, но така че да ги оценява самата госпижица, а не да го приема като на готово!

Да бе, то и това не е вариант, затова и много от дамите казват, че в началото господата им са били едни, а след известно време ги приемат за даденост и спират да се държат така, както в началото :idea:

03 Дек 2015, 16:29

Затова не трябва да се престараваме още от началото, че да не ни приемат грешно. :lol:

03 Дек 2015, 17:14

dinkog написа:Затова не трябва да се престараваме още от началото, че да не ни приемат грешно. :lol:

Стига и това малкото да не спре в един момент, че тогава пак ще се чудим защо не можем да ви познаем. :razz:

03 Дек 2015, 17:30

Lili_pili написа:
dinkog написа:Затова не трябва да се престараваме още от началото, че да не ни приемат грешно. :lol:

Стига и това малкото да не спре в един момент, че тогава пак ще се чудим защо не можем да ви познаем. :razz:

Някои жени повече обичат да бъдат глезени и всеки жест много ги радва, а други, които са по-скоро феминистки мноого се обиждат.. :lol:

03 Дек 2015, 17:44

Така е, много бързо можеш да прекалиш без дори да се усетиш как си го направил, за целта го давай по-спокойно, колкото и да се вълнуваш от срещите

04 Дек 2015, 12:39

Аз пак казвам, че кавалерството си има своето време и място, според мен!

04 Дек 2015, 13:49

Lollipop написа:Аз пак казвам, че кавалерството си има своето време и място, според мен!

Винаги можеш да покажеш малко любезност към женат, да речем, като и сипеш една чаша с вода, да и подадеш ръка, да и отвориш врата и подобни малки жестове, които мисля, че са удачни на всяко място.

04 Дек 2015, 15:10

Alex_mor написа:
Lollipop написа:Аз пак казвам, че кавалерството си има своето време и място, според мен!

Винаги можеш да покажеш малко любезност към женат, да речем, като и сипеш една чаша с вода, да и подадеш ръка, да и отвориш врата и подобни малки жестове, които мисля, че са удачни на всяко място.

Прав си, съгласна съм с теб, винаги малко жестове не пречат, но не и да се прекалява. :)

04 Дек 2015, 16:04

Alex_mor написа:

Така е, това винаги е ок, ама да не е лепка просто, да не ти пуска ръката да кихнеш :lol: не си е работа :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4