15 Дек 2015, 14:32
julianne написа:Alex_mor написа:Lollipop написа:Аз пак казвам, че кавалерството си има своето време и място, според мен!
Винаги можеш да покажеш малко любезност към женат, да речем, като и сипеш една чаша с вода, да и подадеш ръка, да и отвориш врата и подобни малки жестове, които мисля, че са удачни на всяко място.
Така е, това винаги е ок, ама да не е лепка просто, да не ти пуска ръката да кихнешне си е работа
18 Яну 2016, 17:38
19 Яну 2016, 17:53
25 Фев 2016, 17:47
Rali_hr написа:Мъжът може да разтопи сърцето на дамата си, ако я обгрижва правилно и наситина я ласкае. ;) Друг е въпросът вече, когато настане някоя прекалена показност и едва ли не да не оставя момичето на спокойствие поне за малко.
15 Апр 2016, 13:07
zagrijena написа:Rali_hr написа:Мъжът може да разтопи сърцето на дамата си, ако я обгрижва правилно и наситина я ласкае. ;) Друг е въпросът вече, когато настане някоя прекалена показност и едва ли не да не оставя момичето на спокойствие поне за малко.
Някой ако парадира със загрижеността си към жената, значи нещо не му е наред. Или избива комплекси, или има задни мисли.
15 Апр 2016, 16:37
Rali_hr написа:zagrijena написа:Rali_hr написа:Мъжът може да разтопи сърцето на дамата си, ако я обгрижва правилно и наситина я ласкае. ;) Друг е въпросът вече, когато настане някоя прекалена показност и едва ли не да не оставя момичето на спокойствие поне за малко.
Някой ако парадира със загрижеността си към жената, значи нещо не му е наред. Или избива комплекси, или има задни мисли.
Да и такива ги има, но мисля, че това е по-скоро голямо обгрижване, а не да избива комплекси. Може би е бил твърде дълго на сухо, аз така си го обяснявам.
15 Апр 2016, 16:49
roksana написа:
И като вече е получил нужното и вече не е на сухо зарязва вниманието, така ли. Е това е много гадно! По-добре досаден джентълмен, отколкото интересчийски.
18 Апр 2016, 10:54
18 Апр 2016, 14:42
balsam написа:Има дребнички неща, които подсказват искрения джентълмен и мисля, че те никога не са досадни. Например отварянето на вратата, услужването с връхната дреха, когато ти е студено, оставянето на последното парче торта.
20 Апр 2016, 14:34
Kremiliya написа:balsam написа:Има дребнички неща, които подсказват искрения джентълмен и мисля, че те никога не са досадни. Например отварянето на вратата, услужването с връхната дреха, когато ти е студено, оставянето на последното парче торта.
Последното парче торта не се ли оставя, за да не мрънка жената/Това не е джентълменско, това е да си "вържеш гащите" и да не получиш скандал.