Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
16 Окт 2015, 16:27
Не стоят добре на всяко лице, а и не всички вежди наистина изглеждат добре.
16 Окт 2015, 17:19
Абе това жена с по-дебели вежди от моите... не ми говори, кое й е секси, не мога да разбера?!
16 Окт 2015, 17:22
Хубавите вежди трябва да подчертават очите, нито да ни карат да изглеждаме злобни, нито учудени.
18 Окт 2015, 14:44
marsu написа:Хубавите вежди трябва да подчертават очите, нито да ни карат да изглеждаме злобни, нито учудени.
затова е добре да се ходи по козметици, въпреки че в повечето случаи те се влияят от тенденциите в момента и са по-склонни да ти направят това, което се предлага като модел по телевизия и списания!
18 Окт 2015, 16:05
Много е важно според мен, ако ще се правят веждите по-плътни, то да не скриват лицето, понеже все повече такива виждам!
18 Окт 2015, 17:45
mimeto90 написа:Много е важно според мен, ако ще се правят веждите по-плътни, то да не скриват лицето, понеже все повече такива виждам!
Как така да скриват лицето?
19 Окт 2015, 14:36
fawla написа:mimeto90 написа:Много е важно според мен, ако ще се правят веждите по-плътни, то да не скриват лицето, понеже все повече такива виждам!
Как така да скриват лицето?

Нали се сещаш за някои дами, на които като ги погледнеш в главата ти се набива я очи, я уста, то това не са неща, които могат да се избират, за разлика от веждите, кофти е!
19 Окт 2015, 16:46
Много зависи, аз например не могат да си представя Кара Делевайн без тези й вежди, а с някакви тънки, тя няма да прилича на себе си!
20 Окт 2015, 11:07
puhcheto написа:Много зависи, аз например не могат да си представя Кара Делевайн без тези й вежди, а с някакви тънки, тя няма да прилича на себе си!
Реално, пак ще прилича на себе си, само че ние няма да сме свикнали да я виждаме така.
20 Окт 2015, 11:55
Има някои лица, на които им подхождат дебели вежди, но странното е, че забелязвам, че повечето момичета с малки личица си имат природно дебели вежди.