Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Кога разбираме, че ни е време за фризьор?

23 Окт 2015, 14:11

Понеже рядко ми се случва да ходя на фризьор, така и не се научих на колко време е нормално да се подстригва косата. В моя случай разбирам, че е време за фризьор, едва когато косата ми е много заплетена и със сухи краища.
student-salon-services.jpg
student-salon-services.jpg (11.35 KiB) Прегледано 1271 пъти

Не мога да преценя как да не я изтощавам до някаква крайна степен, та след това наново да започна да я съживявам, било то с ножица или по други начини.
Всеки месец, май е прекалено да се ходи на фризьор, но и на два месеца пак ми се вижда много :roll: Колко често е нормално да се ходи на фризьор, като не става въпрос да се правят някакви терапии, а само за освежаване, т.е. да се махнат връхчетата :?

Re: Кога разбираме, че ни е време за фризьор?

23 Окт 2015, 14:38

Старая се да ходя поне на 3-4 месеца веднъж, а и косата ми като се обезформи няма начин да я нося пусната, просто защото прическата ми е по-къса, като цяло това май е максимумът, който може да търпи косата, особено ако се боядисва и третира често с преси, сешоари, бои :idea:

23 Окт 2015, 15:15

Когато ти е кеф, аз ходя понеже съм с къса коса веднъж на 2 месеца. :) Но ако ти е дълга смятам, че поне 2 пъти в годината трябва да я отрежеш малко да живне. А ако я унищожаваш с агресивно боядисване и друго, то и по-често може.

25 Окт 2015, 11:40

Ходя редовно, през 2 месеца, когаот се боядисвам. :) Така или иначе като отида на фризьор за боядисване, ме и подстригват малко ;)

25 Окт 2015, 14:02

Обикновено краищата ми започват да се заплитат ужасно много, тогава се и сещам, че ми е време за подстижка... :oops:

27 Окт 2015, 16:55

Когато започне да ми капе повече косата и се сещам, че трябва да отида на фризьор :)

27 Окт 2015, 17:03

Просто ходете редовно на фризьор, аз обичам да се грижа за косата си и на 2 месеца ходя, а понякога и по-често. Зависи от прическата :)

27 Окт 2015, 18:09

Lisica написа:Просто ходете редовно на фризьор, аз обичам да се грижа за косата си и на 2 месеца ходя, а понякога и по-често. Зависи от прическата :)

Да, ако е супер къса прическата, нормално да се налага често посещаване на фризьор, просто защото самото обезформяне разваля всичко, но иначе толкова често, за да ти офъкат върховете... не виждам смисъл!

28 Окт 2015, 11:58

Аз да си призная, рядко стигам до салона, но като отида винаги е ударно, променям рязко дължина и цвят... 2в1 :lol:

28 Окт 2015, 12:36

MerryPop написа:Аз да си призная, рядко стигам до салона, но като отида винаги е ударно, променям рязко дължина и цвят... 2в1 :lol:

как се решаваш на такива радикални промени?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3