Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Позволявате ли си да ядете хляб?

20 Мар 2017, 17:17

Напоследък не мога без хляб, ям Вита, той ми е най-любим, а и се намира лесно на всякъде. не знам с какво мога да го заменя. :roll: не мога да го пропускам или да не го ям, например.

28 Апр 2017, 15:32

Много рядко ям хляб, от дъжд на вятър както се казва, ако ям сандвичи, ям хляб, ако ям нещо друго даже не се сещам за хляба. Нямам навик дори да си купувам.

28 Апр 2017, 22:55

Напоследък по не ям хляб, преди не можех без, сега не ми и липсва, но зависи пак какво ядем, ако е нещо, което си проси за хляб, винаги слагам на масата :)

29 Апр 2017, 10:22

Аз ям всеки ден, но си имам някаква дажба от 3 филии на ден - 2 на закуска и 1 на обяд. :)

29 Апр 2017, 11:07

Хапвам, разбира се, но и често заменям хляба с 2 оризовки. :) На тази фирма са страхотни, от скоро ги има на нашия пазар : http://www.rice-up.zone/images/quinoa.jpg?crc=98436095

16 Май 2017, 14:31

Хапвам хляб на всяко ядене. Не мога да се откажа от него, много го обичам и ми е много вкусен. Не мога да се нахраня без хляб, дори.

18 Май 2017, 09:27

Ям хляб всеки ден, хляб Вита, вземам от Лидл един много вкусен пълнозърнест хляб със семена, има едни по-малки хлебчета, които са с овесени ядки отгоре, и друг вид с маслини. От тях обаче спокойно мога да изям половината хлебче на едно ядене, те не са кой знае колко големи де. :mrgreen: Без хляб почти не мога, не ям хляб, ако ям месо, картофи или ориз, с всичко друго ям. Горе долу съм си дал дажба от 4 филии на ден, която не превишавам.

18 Май 2017, 14:00

Пусто, много го обичам, но избягвам най-вече заради децата, ядат достатъчно тесто и поне се опитвам да ги науча, когато ядат основно да не ядат хляб, затова у нас рядко има. хапваме го на филийки и сандвичи за закуска и това е.

23 Май 2017, 12:13

Paladin написа:Ям хляб всеки ден, хляб Вита, вземам от Лидл един много вкусен пълнозърнест хляб със семена, има едни по-малки хлебчета, които са с овесени ядки отгоре, и друг вид с маслини. От тях обаче спокойно мога да изям половината хлебче на едно ядене, те не са кой знае колко големи де. :mrgreen: Без хляб почти не мога, не ям хляб, ако ям месо, картофи или ориз, с всичко друго ям. Горе долу съм си дал дажба от 4 филии на ден, която не превишавам.

Тея на лидл и аз ги харесвам, особено тоя с маслините. Гледам едно такова да го изям за един ден, не че не мога на едно ядене...

23 Май 2017, 15:41

Аз нямам спирка, когато почна да ям хляб, все гледам по малко да си взема, и все си определям точното количество филийки, които да изям. Държа си хляба на работа и вечер си нося у нас по 2 филии. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8