03 Дек 2015, 17:44
dinkog написа:Alex_mor написа:Предпочитам подарък, всичко останало мога да си го купя сам, подаръка показва жест, който иначе е тъп - в плик.
И ти си прав, но всеки се простира според чергата си. Ако имаш възможност по такъв начин да дотикаш някой лев отгоре за това, което искаш, защо да не?
03 Дек 2015, 17:56
Ginger написа:Lisandra написа:Може и безумно да е, но съм си харесала едни чисто женски работи, искам да се разкрася. Напоследък съм се занемарила и като се погледна, не ми харесва това, което виждам.
Не можеш ли сама да се погрижиш за това, все пак сама си го направила това... "занемаряване", аз не смятам, че това са подаръци или поне не в истинския смисъл на думата!
04 Дек 2015, 11:35
04 Дек 2015, 11:55
04 Дек 2015, 14:05
svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?
04 Дек 2015, 16:12
svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?
04 Дек 2015, 17:10
Jully написа:svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?
Моят мъж винаги ме изненадва. за годишнината ни ми подари телефон без изобщо да очаквам, беше го сложил в шкафа до леглото ми, отиде да води децата по градини и училища и аз чувам, че звъни нещо и не знам какво е :) та така го намерих и много се зарадвах, беше неочаквано. Може би ако нещата, които се купуват са много скъпи и изискват покупна на куп, няма как да се вземе от бюджета тайно, но ако са там 20-30лв. като за първа вноска винаги могат да се "прикрият" :)
04 Дек 2015, 17:23
07 Дек 2015, 17:20
YoLindi написа:Jully написа:svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?
Моят мъж винаги ме изненадва. за годишнината ни ми подари телефон без изобщо да очаквам, беше го сложил в шкафа до леглото ми, отиде да води децата по градини и училища и аз чувам, че звъни нещо и не знам какво е :) та така го намерих и много се зарадвах, беше неочаквано. Може би ако нещата, които се купуват са много скъпи и изискват покупна на куп, няма как да се вземе от бюджета тайно, но ако са там 20-30лв. като за първа вноска винаги могат да се "прикрият" :)
Прекрасно, много е готино да чуваш, че има все повече такива мъже, колкото и от изчезващите видове да са, все пак има надежда!
16 Дек 2015, 13:52