Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

03 Дек 2015, 17:44

dinkog написа:
Alex_mor написа:Предпочитам подарък, всичко останало мога да си го купя сам, подаръка показва жест, който иначе е тъп - в плик.

И ти си прав, но всеки се простира според чергата си. Ако имаш възможност по такъв начин да дотикаш някой лев отгоре за това, което искаш, защо да не?

И това е така, когато бях младок събирах пари за кола и по всички възможни празници гледах да ми дадат някой лев, за да мога да докарам нещо точно отгоре за желаното ми :)

03 Дек 2015, 17:56

Ginger написа:
Lisandra написа:Може и безумно да е, но съм си харесала едни чисто женски работи, искам да се разкрася. Напоследък съм се занемарила и като се погледна, не ми харесва това, което виждам.

Не можеш ли сама да се погрижиш за това, все пак сама си го направила това... "занемаряване", аз не смятам, че това са подаръци или поне не в истинския смисъл на думата! :twisted:

Така е, сама съм си виновна, но допълнително финансиране ще ми дойде добре. В края на краищата подаръкът ще е и за двамата, кой мъж не иска жена му да изглежда добре. Подаръците имат различни измерения, една картичка с мило послание, придружена с определена сума, също ще я изтълкувам като жест. :)

04 Дек 2015, 11:35

Така е винаги съм смятала картичките за най-важното в един подарък, никога не съм подарявала без послание, ако имам време и я правя сама - още по-добре, но не винаги се случва така, за съжаление! :sad:

04 Дек 2015, 11:55

Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?

04 Дек 2015, 14:05

svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?

И аз това не го разбирам, рядко са ни се отдавали възможности с мъжа ми, освен ако той или аз поотделно и тайно да сме заделяли пари един за друг, точно с тази цел :grin:

04 Дек 2015, 16:12

svetlozara написа:Когато парите са ви семейни, как.. вземате такива подаръци, не е ли същото, като сама да си вземеш от парите, които имате и да си купиш това, което искаш?

Моят мъж винаги ме изненадва. за годишнината ни ми подари телефон без изобщо да очаквам, беше го сложил в шкафа до леглото ми, отиде да води децата по градини и училища и аз чувам, че звъни нещо и не знам какво е :) та така го намерих и много се зарадвах, беше неочаквано. Може би ако нещата, които се купуват са много скъпи и изискват покупна на куп, няма как да се вземе от бюджета тайно, но ако са там 20-30лв. като за първа вноска винаги могат да се "прикрият" :)

04 Дек 2015, 17:10

Jully написа:

Моят мъж винаги ме изненадва. за годишнината ни ми подари телефон без изобщо да очаквам, беше го сложил в шкафа до леглото ми, отиде да води децата по градини и училища и аз чувам, че звъни нещо и не знам какво е :) та така го намерих и много се зарадвах, беше неочаквано. Може би ако нещата, които се купуват са много скъпи и изискват покупна на куп, няма как да се вземе от бюджета тайно, но ако са там 20-30лв. като за първа вноска винаги могат да се "прикрият" :)

Прекрасно, много е готино да чуваш, че има все повече такива мъже, колкото и от изчезващите видове да са, все пак има надежда! :mrgreen:

04 Дек 2015, 17:23

Може би имат отдени бюджети и не е проблем да се отделят пари за такива подаръци. :) Ние у нас сме с един бюджет и не си позволяваме да имаме излишни харчове. Но като от роднините, а не от съпруга ми, предпочитам изобщо да не получавам подаръци. Купуваме си подаръци само за децата.

07 Дек 2015, 17:20

YoLindi написа:
Jully написа:

Прекрасно, много е готино да чуваш, че има все повече такива мъже, колкото и от изчезващите видове да са, все пак има надежда! :mrgreen:

Така е, винаги знае как да ме изненада и никога не взема мног пари скришом, щом не съм го усетила.

16 Дек 2015, 13:52

Явно наистина имате страхотни отношения и винаги нацелва какво искаш, което е страхотно. На мен никога нищо не ми подаряват и вече съм свикнала, така че ако случайно получа подарък, то много ще се зарадвам на каквото и да е било от половинката ми.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7