Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

17 Дек 2015, 11:51

И ние често си купувам подаръчета, може и малки да са, но да са лични, не е въпросът да е тиган или кафеварка, а нещо, което само той ще си го ползва и ще си спомня момента, в който го е получил :smile:

17 Дек 2015, 17:50

Fancy написа:И ние често си купувам подаръчета, може и малки да са, но да са лични, не е въпросът да е тиган или кафеварка, а нещо, което само той ще си го ползва и ще си спомня момента, в който го е получил :smile:

Аз мисля, че ако е и кафеварка може да си спомня кога я е получил. :) Въпросът е подаръка наистина да е от сърце и специален. :)

28 Дек 2015, 17:48

Snejna написа:
Fancy написа:И ние често си купувам подаръчета, може и малки да са, но да са лични, не е въпросът да е тиган или кафеварка, а нещо, което само той ще си го ползва и ще си спомня момента, в който го е получил :smile:

Аз мисля, че ако е и кафеварка може да си спомня кога я е получил. :) Въпросът е подаръка наистина да е от сърце и специален. :)

Разбира се, стига да можеш да го направиш такъв, т.е. да си помислил, да си се поинтересувал и в крайна сметка спрял на нещо, което може реално да си го позволи този човек, но никога няма да се сети да си го вземе.

29 Дек 2015, 18:23

Честита Коледа на всички!
Получих си картичката с пликче сама да си избера подаръка, така че ще се разкрасявам! :)

04 Яну 2016, 14:59

Lisandra написа:Честита Коледа на всички!
Получих си картичката с пликче сама да си избера подаръка, така че ще се разкрасявам! :)

Честито! :) ХУбаво е, че и любимия се е сетил какви са ти нуждите. ;)
Аз получих страхотен подарък - 3 дни на Банско, изкарахме си невероятно. ;)

07 Яну 2016, 12:39

Snejna написа:Честито! :) ХУбаво е, че и любимия се е сетил какви са ти нуждите. ;)

Охоо, браво завиждам!
За мен подарък нямаше, но за сметка на това малката се оборудва с нова количка и столче за колата. :mrgreen:

15 Яну 2016, 11:25

Mon_ton написа:
Snejna написа:Честито! :) ХУбаво е, че и любимия се е сетил какви са ти нуждите. ;)

Охоо, браво завиждам!
За мен подарък нямаше, но за сметка на това малката се оборудва с нова количка и столче за колата. :mrgreen:

Количката направо си е подарък за теб! :)

15 Яну 2016, 12:06

Да, майките се радват май най-много, когато има подаръци за децаята а и такива големи неща, като столче и количка са подарък за майката по-скоро, хехе ;) Безаварийно шофиране на новата придобивка. :lol:

15 Мар 2016, 14:55

Напоследък предпочитам подаръците ми да са под формата на пари, последните празници моят любим ме заструпва с нелогични боклуци и се надявам от тук нататък да минем под финансова форма на нещата.

15 Мар 2016, 16:54

Аз предпочитам подарък, защото като ми дадат пари никога не си купувам нещо специално за мен , а отиват по направление пазаруване за вкъщи или нещо друго от сорта.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7