Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Ное 2015, 11:37
Rali_hr написа:Не ни се е случвало много, напоследък по-често, за около месец се налага да се разделяме от време на време, когато е командировки. Поддържаме контакт по интернет, защото често пътува в чужбина, но никак не е приятно и за двамата. :(
А, теб те знаем, със секса по телефона.
То лошо няма понякога хората да се разделят, че да си залипсват, но ако е за по-дълго е кофти.
23 Ное 2015, 18:12
silver933 написа:Rali_hr написа:Не ни се е случвало много, напоследък по-често, за около месец се налага да се разделяме от време на време, когато е командировки. Поддържаме контакт по интернет, защото често пътува в чужбина, но никак не е приятно и за двамата. :(
А, теб те знаем, със секса по телефона.
То лошо няма понякога хората да се разделят, че да си залипсват, но ако е за по-дълго е кофти.
Да, както тези, които се качват на круизи да бачкат, това е ужас някакъв, не, че не се търпи, ама... много рев
02 Дек 2015, 16:27
Планира да замине за около 6-7 месеца. Моите притеснения са големи, понеже не съм първа красавица и си мисля, че бързо ще ме замени, надявам се, че ... ;) няма да се окажат правилни опасенията ми.
16 Дек 2015, 13:08
Kremiliya написа:Планира да замине за около 6-7 месеца. Моите притеснения са големи, понеже не съм първа красавица и си мисля, че бързо ще ме замени, надявам се, че ... ;) няма да се окажат правилни опасенията ми.
Излишно се притесняваш, след като е заминал за доброто на семейството си със сигурност няма да ви зареже заради някоя моментно увлечение. Не се притеснявай толкова, чувайте се редовно и не мисли излишни притеснения.
16 Дек 2015, 14:13
Креми, мисля, че притесненията ти са излишни. Всеки е имал своите моменти без половинката по една или друга причина, доверието,което сте изградили в годините, надали може да се развали за половин година.
17 Дек 2015, 11:55
Убедила съм се, че ако има нещо да се случва, то ще се случи въпреки всичко останало! :) Не го прави на голям въпрос, а се стегни и се справи с обстоятелствата така както намериш за най-добре! :)
17 Дек 2015, 12:04
Pipilota написа:Креми, мисля, че притесненията ти са излишни. Всеки е имал своите моменти без половинката по една или друга причина, доверието,което сте изградили в годините, надали може да се развали за половин година.
Може и то лесно, но смятам, че не се случва често, а и щом не е тръгнал просто да търси разнообразие, а с цел да живее семейството му по-добре, то не мисля и аз, че имаш повод за притеснение.
17 Дек 2015, 15:11
Ваня Стойчева написа:Убедила съм се, че ако има нещо да се случва, то ще се случи въпреки всичко останало! :) Не го прави на голям въпрос, а се стегни и се справи с обстоятелствата така както намериш за най-добре! :)
Много си права! Не се знае кога и как може да се случи кривването от правия път, а и кой казва кой път е прав?
Излишните притеснения не носят нищо положително! :)
17 Дек 2015, 16:52
marsu написа:Ваня Стойчева написа:Убедила съм се, че ако има нещо да се случва, то ще се случи въпреки всичко останало! :) Не го прави на голям въпрос, а се стегни и се справи с обстоятелствата така както намериш за най-добре! :)
Много си права! Не се знае кога и как може да се случи кривването от правия път, а и кой казва кой път е прав?
Излишните притеснения не носят нищо положително! :)
Аз не смятам, че има нещо, което да те притеснява... ако това е нещото, че в даден момент може да си легне с жена, ами едва ли ще има нещо по-човешко от това... важно е как ще го възприемеш, като предателство или като порив от това, че сме човеци.
17 Дек 2015, 17:10
Е, той и да замине на някъде и да върти някоя фръцла, какво ти пука, парите му нали ще са за тебе и после ще с евърне у вас.