Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
19 Ное 2015, 15:37
Все по-често ми се налага да съм облечена по-спретнато, понеже започнах нова работа и да съм навсякъде с любимите кецове, просто не става

Преди по-често носих висок ток, но предимно обувки с малка платформа и дебел ток, така че да ги чувствам стабилни.
Повечето такива обувки, обаче, са зимни, а в това време предпочитам нещо такова - фино, красиво и стилно

- highheels.jpg (18.96 KiB) Прегледано 1721 пъти
Работата е там, че по разбитите тротоари и павирани улици е някакво мъчение за мен да ходя спокойно с такива обувки.
Има ли начин някога да свикна или да се науча да ходя спокойно на висок ток, без да се притеснявам дали няма да се пребия по улиците с тънките си токчета

Имате ли предложения?
19 Ное 2015, 16:19
Най-важно е да не бързаш, да си гледаш в краката за дупки, но не да си забила нос в обувките, а леко с периферно зрение само да оглеждаш терена и най-важното е, особено ако отдавна не си обувала, когато усетиш умора да спреш за почивка, пред витрина на магазин или пейка и да си починеш минута-две, за да не започнат да се кривят глезените ти
19 Ное 2015, 16:41
От моя опит разбрах, че е по-добре да имаш голяма чанта с чифт удобни обувки
19 Ное 2015, 16:42
Не знам дали е добра идея да се почива, по-добре смело и безотговорно напред, че иначе се надуват краката, изморяват се и става още по-невъзможно да се върви. Иначе е важно да си намериш удобни обувки, ако случайно това е взможно, да правиш малки и стабилни крачки и много тренировки, за да не изглеждаш сякаш се качваш по стълби постоянно!
19 Ное 2015, 17:16
Rali_hr написа:Не знам дали е добра идея да се почива, по-добре смело и безотговорно напред, че иначе се надуват краката, изморяват се и става още по-невъзможно да се върви. Иначе е важно да си намериш удобни обувки, ако случайно това е взможно, да правиш малки и стабилни крачки и много тренировки, за да не изглеждаш сякаш се качваш по стълби постоянно!

Да бе, надуват се краката, ама със смелото и безотговорното, освен да си захапала асфалта на 10-тата крачка, от момента, в който се усетила умора, друго не виждам какво може да се случи
20 Ное 2015, 09:27
Добре де, след като не можеш що се натискаш да вървиш на високи токове? Това иска големи тренировки и винаги изглежда абсурдно. Да не говорим, ако ти се наложи да бързаш или да тичаш, като нищо да обелиш носа някъде.
20 Ное 2015, 11:53
Предложението ми е да зарежеш тези обувки, след като не можешда ходиш с тях. Повярвай ми, по-скоро е смешно да видиш жена, която не може да върви на високи обувки, отколкото да си казваш, че е красива, ефирна и нежна. :) По-скоро изглежда като недоразумение с грозни гримаси. Има много елегантни нежни обувки, по-ниски и стабилни. Пробвай с тях.
20 Ное 2015, 12:33
Абе предизвикателство си е, но не смятам за нужно да се носят чак такива токчета, т.е. толкова високи... има много симпатични обувчици, които не са чак толкова високи
20 Ное 2015, 15:09
Е, какъв е проблемът, в момента дебелият ток е супер модерен, връща се модата, а има и доста удобни обувки на платформи във всякакви варианти - отворени, затворени...
22 Ное 2015, 10:09
Много са готини тези обувки, но много се пада от тях, а и е неудобство. :) Ставта по-скоро за контене до някой младеж, отколкото за ежедневно носене. ;)